Julmarknad i München

Julmarknad i München

Pris från 97 kr

München är som gjord för Julens högtider och kallas också för Julens Hem – följ med på den årliga vandringen bland Münchens Julmarknader och se varför! Boka dina biljetter till denna populära och traditionella promenad-tur redan nu!

Många av världens mest älskade jultraditioner har sitt ursprung i Tyskland, till exempel julgranen och adventskalendern. För tyskarna kan dock ingenting jämföras med den unika atmosfären i en äkta gammal ”Christkindlmarkt” i en traditionell miljö. München har varit värd för julmarknader i 600 år, och varje år förvandlas stadens medeltida centrum till ett vinterlandskap belamrad med charmiga försäljningsstånd som säljer alla olika klassiska dekorationer och julklappar i en atmosfär fylld med doften av rostade nötter och varmt kryddat vin.

Det är som att kliva rakt in ett julkort!

Följ med oss på en 2 timmars promenad bland de färgstarka julmarknader som ringlar sig runt Münchens historiska "Gamla stan":

* Julmarknaden på Marienplatz
* Jul-byn på det kungliga residensets borggård.
* Julmarknaden med alla julkrubbor
* "Medeltidsmarknaden" nära Odeonsplatz.

Vi gör regelbundna stopp vid olika stånd och din guide berättar mer om marknaderna, dess historia samt om de traditionella ritualer som äger rum runt advent och jul. Du får även smaka på den traditionella jul delikatessen; Lebkuchen -pepparkakstårta.

Viktig information:
- Din voucher/e-biljett skickas till din e-postadress direkt efter att du har slutfört din bokning och din betalning har godkänts.
- Guidning på engelska och tyska.
- Barnbiljetter för barn mellan 6 och 13 år (gratis under 5 år).
- Biljetten är endast giltig bokat datum.
- Biljetter till kollektivtrafik och smakprov av Lebkuchen-pepparkakstårta ingår i priset.

Info

Julmarknad i München
Samling vid denna adress kl 13.45.
Radius Tours Office
Münchens Tågstation (Hauptbahnhof)
Mitt emot track 32-34

Julmarknad i München
Öppettider
27 november - 23 december.
Mån, ons, fre, lör och sön kl 14.00.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen