Chicago

Chicago

Ambassador Theatre

Pris från 1065 kr

Låt dig svepas med till 1920-talets jazziga Chicago! Chicago the Musical är sexig, fräck och sofistikerad! Det är den längst spelade amerikanska musikalen på Broadway, och är vinnare av sex Tony Awards, två Olivier Awards, en Grammy och otaliga stående ovationer. Med andra ord, du kommer inte bli besviken!

Höjdpunkter:
- Se till att förboka biljetter till denna fräcka publikfavorit
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori
- Upplev en prisbelönt musikal i världsklass

Vad handlar Chicago om?
Chicago the musical är en fängslande berättelse om girighet, mord och show business. Handlingen utspelar sig i 1920-talets jazziga Chicago, där vi möter två rivaliserande mörderskor som sitter inlåsta på Cook Countys kvinnofängelse. Nattklubbsstjärnan Velma avtjänar ett straff för att ha döda sin make och syster, efter att hitta de två i sängen tillsammans. Den energiska sångerskan Roxie sitter inlåst för att ha dödat den älskare hon varit otrogen mot sin man med.

Med dansarnas sexiga rörelser och den ena topplåten efter den andra håller föreställningen samma ångande tempo som när den först sattes upp 1975. Så häng med och upplev den längst spelade amerikanska musikalen på Broadway!

Chickago the Musical målar staden röd med våra två mörderskor Roxie Hart och Velma Kelly och den slipade advokaten Billy Flynn.

Låtarna i Chicago är fantastiska och lika klassiska som musikalen själv och inkluderar stora hits som "All That Jazz", "Funny Honey", "Mr Cellofan", "Nowdays" och "Razzle Dazzle". 

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
Rekommenderas från 13 år och uppåt.

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Viktig information:

- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Fantastiskt 4.5

4.5 Betyg från 2 kundrecensioner
Riktigt bra musikal!

Salongen var ganska liten och vi satt på andra raden. Så, oavsett var man sitter, ser man bra och kommer ganska nära artisterna - det blir så att säga, ganska intimt. Showen var bra och de kändes närvarande på scen.

Katarina, Frösön
TOR, 26 MAJ 2016
4.5
Chicago på Broadway

Att se otroligt skickliga dans-och musikalartister i Chicago på Broadway blev en perfekt avslutning på veckan i New York.

Nanna, Göteborg
MÅN, 24 NOV 2014
4.5

Info


Ambassador Theatre
219 West 49th Street
New York
NY
US

Kvällsföreställning
måndag, tisdag och torsdag till lördag 20.00 - söndag 19.30

Matiné
lördag och söndag 14.30

Föreställningens längd:
2 h 30 min

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 50th St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till varukorgen