The River

The River

Circle In The Square Theatre

Pris från 2046 kr

Tony Award® vinnaren Hugh Jackman återvänder till Broadway i The River, en trollbindande ny pjäs skriven av Jez Butterworth och regisserad av Ian Rickson, teamet bakom succépjäsen Jerusalem. Boka dina biljetter online här!

En avlägsen fiskestuga, en man och en kvinna, och en mörk månlös natt... The River's frågeställning är: när vi hittar varandra, försöker vi då återfå någon vi en gång förlorat?

Erotisk, nervkittlande och poetisk - The River spås att bli den stora publiksuccén denna säsong.

Hugh Jackman, en av Hollywoods största stjärnor, gjorde sin Broadway-debut 2004 som Peter Allen i musikalen The Boy from Oz, en prestation för vilken han blev belönad med en Tony Award. Senare spelade Hugh Jackman mot Daniel Craig i dramat A Steady Rain och i sin egen show Hugh Jackman, Back on Broadway. För den stora filmpubliken är han kanske mest känd som Wolverine i de sex storsäljande filmerna i X-Men-serien, som Jean Valjean i filmatiseringen av Broadway-musikalen Les Miserables och som motspelare till Nicole Kidman i den episka filmen Australia.

NOTERA! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion. Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.


Andra Broadway-föreställningar med filmstjärnor i ensemblen:

It’s Only a Play – med Matthew Broderick

Info


Circle In The Square Theatre
235 West 50th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
90 Minutes, No Intermission

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 50th St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen