39 Steps

39 Steps

Union Square Theatre

Se Alfred Hitchcocks klassiska spionthriller The 39 Steps på Broadway i New York! Denna tvåfaldiga Tony Award-belönade komedi har på ett briljant och uppsluppet sätt skapats för scenen och är en teaterupplevelse som ingen annan! 

Höjdpunkter
:
- Njut av en prisbelönad Broadway-pjäs
- E-biljett direkt till din inkorg
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Se thrillerkomedin 39 Steps på Broadway
39 Steps är en komisk parodi av den klassiska Hitchcock-filmen från 1935, med endast fyra 'vansinnigt begåvade’ skådepelare som porträtterar mer än 150 karaktärer. Denna briljant galna berättelse följer den käcka hjälten Richard Hannay när han stressar runt och försöker lösa mysteriet med de 39 stegen, allt samtidigt som han försöker rentvå sitt namn!

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Union Square Theatre
100 East 17th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
100 min

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 14th - Union Sq. Station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen