Other Desert Cities

Other Desert Cities

Booth Theatre

Pris från 1411 kr

Se Other Desert Cities på Broadway i New York. En pjäs om problem i familjen. Köp biljetter till Other Desert Cities på Broadway i New York här!

Brooke återvänder hem till sin familj en jul, efter flera års frånvaro. Hon berättar att hon är på väg att publicera sina memoarer som avslöjar den tragiska familjehistoria som ingen vill veta av.

I rollerna ser vi Rachel Griffiths (Brothers & Sisters) Stockard Channing (Grease, Vita Huset) och Judith Light (Who's the Boss?)


OBS! När du bokar biljetter till en teaterföreställning i New York kommer du alltid beviljas de bästa platserna tillgängliga vid tiden för din bokning. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som sköter tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse, får du ytterligare en voucher som visar dina exakta platser! Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa tillgängliga platserna vid tidpunkten för din bokning!

Info


Booth Theatre
222 West 45th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 h 15 min

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 50th St. Station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen