Faulty Towers The Dining Experience

Faulty Towers The Dining Experience

Torquay Suite Theatre

Pris från 803 kr

Faulty Towers The Dining Experience är humoristisk och unik upplevelse du sent kommer glömma! Faulty Towers The Dining Experience är en 2 timmars interaktiv produktion i en restaurang, där publiken är restaurangens besökare och som njuter av en 3-rätters lunch eller middag under föreställningen.

Faulty Towers middagsupplevelse debuterade i Brisbane den 24 april 1997. Sedan dess har tusentals människor fått uppleva Basils, Sybils och Manuels galna upptåg.

Föreställningen är helt interaktiv och skildrar karaktärernas anda och atmosfären de skapar – men utan manus av John Cleese och Connie Booth. Skådespelarna är endast imitatörer och har ingen koppling till John Cleese, Connie Booth eller BBC.

Hur får jag mina biljetter? 

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Fantastiskt 5.0

5.0 Betyg från 2 kundrecensioner
Skrattfest!

Härligt att få skratta hejdlöst! Detta vill jag uppleva igen o igen!

Helen
ONS, 16 NOV 2016
5.0
Skrattfest!

Detta var helt fantastiskt! De tre gestaltade Basil, Cybil och Manuel på ett helt klockrent sätt och vi skrattade så mycket att vi hade ont i kinderna när vi lämnade middagen.
Alla som har möjlighet och som vet vad Fawlty Towers innebär bör verkligen medverka på denna underbara middagsshow! Magiskt! :)

Pia, Ronneby
FRE, 24 OKT 2014
5.0

Info

Torquay Suite Theatre
Amba Hotel Charing Cross, The Strand
London
WC2N 5HX

Föreställningens längd:
2 Hours

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Charing Cross Tube station is next door to the hotel; Embankment Tube station is 100m away.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen