China Doll

China Doll

Gerald Schoenfeld Theatre

Pris från 1748 kr

Se Al Pacino i China Doll, på Broadway i New York, en ny pjäs om stora pengar, snabba flygplan, en vacker ung kvinna, lust och passion.

Höjdpunkter
- Se Al Pacino - live on stage
- Upplev en ny Broadwaypjäs
- E-biljett direkt till din e-postadress
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Al Pacino på Broadway
Oscar- och Tony Award® belönade Al Pacino återvänder till Broadway i China Doll. Pjäsen är skriven av Tony® och Pulitzer Prize vinnaren David Mamet och är regisserad av Tony Award® vinnaren Pam MacKinnon (Who’s Afraid of Virginia Woolf, Clybourne Park).

China Doll är berättelsen om en förmögen man, som är redo att lämna allt för att börja ett nytt liv med sin vackra unga fästmö. Tills han får ett telefonsamtal som förändrar allt…

Mr Pacino har sällskap på scenen av Fran Kranz (You Can’t Take It With You, Death of a Salesman).

Hur får jag mina biljetter? 

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Gerald Schoenfeld Theatre
236 West 45th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 Hours 10 Minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Take the subway to 42nd St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen