Yosemite Heldagstur

Yosemite Heldagstur

Pris från 1463 kr

Kliv upp i ottan och följ med på en heldagstur till Yosemite National Park, hem för de majestätiska redwood-träden, giant sequoias. Det blir en upplevelse för livet!

Vi maximerar vår tid i Yosemite nationalpark genom att åka från San Francisco tidigt på morgonen, och vi tillbringar mer tid inne i parken (minst 5 timmar) än någon annan dagstur till Yosemite. I Yosemite får vi se naturfenomen som klippväggarna El Capitan och Half Dome, de mäktiga vattenfallen Bridalveil Falls och Yosemite Falls, den ikoniska utsiktsplatsen Inspiration Point (även känd som Tunnel View), Yosemite Village och naturligtvis de enorma redwood-träden Giant Sequoia. Vandra i den sagolika vintergröna skogen och låt dig bli hänförd av dessa mäktiga träd.

Under vintermånaderna rekommenderas varma kläder och bekväma vandringskängor eller stövlar med gummisulor.

Med reservation för att vägval och delar av innehållet i turen kan variera på grund av snödjup, vägförhållanden, byggprojekt eller omvägar – säkerheten går alltid först.

Mellan oktober och maj kan snödjupet och vägunderlaget innebära att det inte är möjligt att vandra i giant sequoias-skogen.

Turens längd: 14 timmar

VIKTIG INFORMATION: 

- Din voucher/e-biljett skickas till din e-postadress som en bifogad PDF-fil.

- Turen inkluderar gratis transfer från och till ditt hotell, om det ligger i närheten av Union Square och Downtown-området. Inom 48 timmar från det att du har slutfört din bokning skickas din PDF-voucher/e-biljett, med upphämtnings tid, till din e-postadress. Upphämtning är mellan kl. 06.00 och 07.00. 
- Om du inte bor på ett hotell i detta område blir du istället hänvisad till att möta upp vid researrangörens kontor på Harrison Street i San Francisco vid turens start, adress och tid står angivet på din PDF-voucher.
- Barn biljetter för barn under 11 år.
- Entré till Yosemite National Park ingår i priset.
- Guidning på engelska.
- Inspelade kommentarer via hörlurar finns tillgängliga ($ 20 deposition per person) på engelska, spanska, tyska, franska, italienska, koreanska, japanska, portugisiska och mandarin.
- OBS! Vägval och del av innehållet i turen kan variera p g a väder- och trafikförhållanden.

Info

Yosemite Heldagstur
Turen inkluderar en tur till Gigant Sequoia Redwood-träden och Yosemite National Park.

Yosemite Heldagstur
Öppettider
Hämtning från ditt hotell sker mellan kl 06.00 och 07.00.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Hotell transfer är tillgängligt från alla hotell i Fisherman's Wharf och Downtown-området.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen