Vin & tilltugg vid de gamla kanalerna

Vin & tilltugg vid de gamla kanalerna

Pris från 633 kr

Följ med på en kvällstur i Milano och prova några av områdets fina viner med tilltugg. Denna utflykt kombinerar kultur, italienska viner och aperitifer med en trevlig kväll ute, vi äter och dricker oss igenom det fascinerande kanalområdet Navigli.

Höjdpunkter:
- Upplev det bästa av Milanos nattliv i pittoreska Navigli
- Prova tre viner (eller annan valfri dryck) & olika regionala tilltugg
- Garanterat liten grupp på 15 personer eller mindre

Ät och drick din väg genom Milano
Möt upp med din lokalguide och kick-starta kvällen med ett glas vin nära Naviglio Grande, den äldsta kanalen och händelsernas centrum.

Din engelsktalande guide tar dig med på en promenad genom kanalområdet och delar med sig av fängslande anekdoter från förr och nu.

Längs vägen blir det ett stopp vid en stilren enoteca (vin bar), för provsmakning av delikat vin, kött, ost och typiska lokala bröd. Allt är handplockat från några av de bästa produkter som finns tillgängliga. Barens personal och din guide förklarar hur dessa viner och typiska lokala produkter görs och vad som gör dem så unika.

Vi fortsätter förbi konstateljéer, chica designerbutiker, bokhandlare och barer, medan solen går ner och barer och restauranger fylls av lokalbefolkningen. När kvällsluften fylls med musik, skratt och samtal bland vänner, beger vi oss till vårt sista stopp för kvällen, för en traditionell aperitivo. En aperitivo i Italien kan innebära allt från en liten drink serverat med några nötter eller oliver, till en fullständig allt-du-kan-ätta buffé och plockmat.

Innan vi säger adjö kan guiden gladeligen ge dig tips och rekommendationer för kvällens middag. Men förbered dig på, att du kanske inte har plats för middag efter allt vin och plockmat!

Guidning på engelska. Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter det att din bokning är slutförd skickas din e-biljett direkt till din e-post, det är bara att skriva ut den och ta med den på turen. 

Var börjar turen? 
Samling framför Via Casale 3, i hörnet av Via Caale och Via Valenza, vid P.ta Genova tunnelbanestation (M2 – grön linje). Samling 15 minuter innan turens start.

Var slutar turen?
På Ripa di Porta Ticinese nära Darsena del Naviglio. 


Hur länge varar turen? 

Ca 2,5 timmar. 


Finns det barnbiljetter?
Ja, för barn mellan 4-14 år. Barn under 4 år får inte följa med.

Viktig information:
- Vänligen informera oss om eventuella kostkrav/allergier!
- Deltagare under 18 år måste åtföljas av en förälder eller vårdnadshavare.

Info

Vin & tilltugg vid de gamla kanalerna
Samling framför Via Casale 3, i hörnet av Via Caale och Via Valenza, vid P.ta Genova tunnelbanestation (M2 – grön linje).

Vin & tilltugg vid de gamla kanalerna
Öppettider
Onsdagar & fredagar kl. 18.00 (1 apr-29 okt)

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Tunnelbana M2 (grön linje) till Porta Genova FS.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen