Universiteten i Oxford och Cambridge

Universiteten i Oxford och Cambridge

Pris från 963 kr

Besök de berömda städerna Oxford och Cambridge med sina universitet på denna heldagstur från London. Se alla fascinerande sevärdheter på denna promenadtur i Oxford och Cambridge, Englands kända universitetsstäder.

Vi börjar dagen med att besöka världens mest kända universitet i den vackra staden Oxford. Universitetet har anor från 1200-talet och många kända personer har studerat här, exempelvis den förre amerikanska presidenten Bill Clinton och J R R Tolkien. Vi promenerar runt för att se Christ Church College (där vissa Harry Potter scener filmades), the Bodleian Library och Sheldonian Theatre.

Vi fortsätter till den vackra och pittoreska staden Cambridge, som är en underbar blandning av det vardagliga och det extraordinära. Många kända personer har funnit sin inspiration här; Charles Darwin, Isaac Newton och flera ur Monty Python gänget, för att nämna några. Vi får en guidad tur i kapellet och i Kings College och den berömda "Bridges of Sighs" .

Viktig information:
- Guidning på engelska.
- Turens längd ca 10 timmar.
- Dina e-biljetter skickas omgående och automatiskt, som en bifogad PDF-fil, till din e-postadress när din bokning är slutförd och betalningen är genomförd. Denna voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till London!
- Biljetten är endast giltig valt datum!
- Barn priser gäller för barn mellan 3-16 år. Från 17 år betalar man fullt pris.
- Denna tur börjar och slutar vid Victoria Train Station i London.

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Riktig bra tour guide

När man väl hade kommit på bussen gick det bra. Bus stationen var lite kaotisk och resan blev lite sen.
Vi fick en kunnig och tydlig ledare som såg till att allt gick smidigt. Cambridge och Oxford var intressant och man fick lite eget tid på bege ställen. Allt var på engelska. Många från olika länder på bussen. Några verkar göra resan för att titta på utbildning till barnen. Om man är intresserad av Engelsk universitet historia är den en bra resa. Värt pengarna.

Janet, Sollentuna
LÖR, 13 JUL 2013
4.0

Info

Universiteten i Oxford och Cambridge
Victoria Coach Station
164 Buckingham Palace Road
London SW1W 9TP

Universiteten i Oxford och Cambridge
Öppettider
Tisdag och lördag från maj till september 8:45 - 19.00

Vägbeskrivning

Se på en karta, Universiteten i Oxford och Cambridge

Vägbeskrivning
Victoria Coach Station & Victoria Underground Station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen