Opera Garnier Paris

Opera Garnier Paris

Pris från 1289 kr

Opéra Garnier eller Palais Garnier, framför numera mestadels baletter. Det anrika operahuset invigdes 1875. 

Palais Garnier är förmodligen det mest kända operahuset i världen, en symbol för Paris lika stor som Notre Dame, Louvren eller Sacré Coeur. Detta beror åtminstone delvis på dess användning som bakgrund för Gaston Leroux' roman från 1910; The Phantom of the Opera, som sedemera blev en världsberömd musikal signerad Sir Andrew Lloyd Webber. 

Historiskt var Opéra Garnier känd som Opéra de Paris eller helt enkelt Opéra, då det var här Parisoperan (Opera National de Paris) och dess tillhörande balettkompani huserade fram till 1989, då Opéra Bastille öppnade på Place de la Bastille. Parisoperaen använder nu huvudsakligen Palais Garnier för balett och Opéra Bastille för opera.

Viktig information:
- Priserna du ser här är högre än priset som står tryckt på biljetten. I priserna du ser här ingår bokningsavgifter till operahuset, vår agent och till oss. Detta resulterar i ett högre pris för biljetter som du bokar här, än direkt hos operahuset. Om du inte vill betala en bokningsavgift ska du inte fortsätta med din bokning!

Info

Opera Garnier Paris
Opera Garnier
Place de l’Opéra
75009 Paris

Opera Garnier Paris
Öppettider
Se kalender för tillgängliga datum & föreställningar.

Vägbeskrivning

Se på en karta, Opera Garnier Paris

Vägbeskrivning
Närmaste tunnelbanestation: Opéra

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen