Grand Canyon West Rim

Grand Canyon West Rim

Pris från 1419 kr

Res genom den gamla Joshua Tree-skogen till Grand Canyons västra kant, medan din guide delar med sig av sin kunskap om de olika sevärdheterna längs vägen och berättar den spännande historien om Grand Canyon. Njut av den hänförande utsikten över det unika och vackra landskapet. 


Framme vid Grand Canyon West Rim blir det ett besök hos Hualapai indianerna. Upptäck de gamla geologiska klippformationerna från Guano Point. Besök Eagle Point som har skapats under tusentals år, så det ser ut som en örn är inbäddad i väggarna i Grand Canyon. Ät på den nyöppnade Skywalk Café med utsikt över Grand Canyon, för en unik lunch upplevelse. Njut av den vackra utsikten över Grand Canyon från Eagle Point, där du kan prova den senaste attraktionen - Grand Canyon Skywalk. 

Efter dessa två utsiktsplatser kör vi ner till Hualapai Ranch och om du har tur kan du se en vilda västern show med skytte dueller. 

Notera: Biljetter till Grand Canyon Skywalk ingår inte i denna tur, men kan köpas på plats.Höjdpunkter
- Foto stopp vid Hoover Damm från O'Callaghan-Tillman Bridge 

- Lyxig buss med luftkonditionering, toalett och panoramafönster 

- Eagle Point & Grand Canyon Skywalk (biljett ingår ej)

- Guano Point & Hualapai marknaden
- Lunch med utsikt över Grand Canyon 

- Gratis showbiljetter 

Turens längd: ca 12 timmar 

Viktig information
- När din beställning online är klar får du en e-biljett via e-post. Vänligen skriv ut den och ta med den i din resa. 
- I priset ingår transfer från och till ditt hotell, med adress på The Strip eller strax utanför The Strip. Senare i beställningsprocessen blir du tillfrågad om information om ditt hotell. Upphämtning vid ditt hotell blir mellan kl. 06:00 och 07:30. 

- 24-48 timmar innan dagen för din tur, ska du ringa vår agent i Las Vegas för att komma överens exakt upphämtnings tid på ditt hotell. På e-biljetten som du får direkt efter att du har slutfört din beställning online, hittar du telefonnummer till vår agent. 

- Guidning på engelska. 
- Barnbiljetter för barn under 2 år. 
- Följande är inte tillåtet att ta ombord på bussen på grund av säkerhetsbestämmelser vid Hoover Damm: bagage, stora ryggsäckar, resväskor, kylväskor eller alkoholhaltiga drycker. 

- Kameror och andra personliga tillhörigheter får inte medföras på Grand Canyon Skywalk. Det finns förvaringsskåp på plats. 

- Turen inkluderar transfer från de flesta hotell på Las Vegas Strip och Downtown-området.

Info

Grand Canyon West Rim
Turen inkluderar upphämtning från de flesta hotell längs Las Vegas Strip och Downtown-området.

Grand Canyon West Rim
Öppettider
Turen startar kl. 07:30.
Turens längd: 12 timmar.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se var Grand Canyon National Park ligger:

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen