Julmarknad i Berlin

Julmarknad i Berlin

Pris från 130 kr

Upplev tre av Berlins genuina och traditionsfyllda julmarknader på denna guidade promenad genom Berlin under adventshelgerna i december. Boka dina biljetter till Julmarknad i Berlin – och kom i stämning lagom till helgfirandena!

Det finns inget bättre sätt att komma i helgstämning än genom att besöka några av Berlins traditionella julmarknader med sina stora utbud av handgjorda varor och traditionell mat och dryck. Om du blir kylslagen kan ett glas "Glühwein" (varm glögg) eller två, få dig att känna varm och mysig på nolltid.

Vi tar dig med till tre av de mest attraktiva marknaderna i staden. Vi börjar turen vid Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche, det ikoniska landmärket i Västberlin, där du får veta mer om den rika historien i denna del av Berlin. Turen går vidare till det vackra slottet Charlottenburg, där julmarknaden har varit en lokal favorit i många år. Det sista stoppet är Spandau, som stoltserar med en av de största julmarknaderna i Tyskland, men som sällan besöks av turister. Med sitt välbevarade medeltida centrum kring St. Nicholaskyrkan, är Spandau en perfekt miljö för att njuta av helgfestligheterna.

När turen är över, kan du stanna kvar och upptäcka mer på egen hand.

VIKTIG INFORMATION
- När din bokning är bekräftad skickar vi dig din voucher/e-biljett till din e-postadress som en bifogad PDF-fil. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen. 
- Turen startar vid restaurant Weihenstephaner motsatt Hackescher Markt S-Bahn station. Vänligen vara där 10 min innan turens start. Här möter du din guide från Original Berlin Walks. 
- OBS! Medtag ett "AB public day pass transport ticket" för Berlins tunnelbana, eller köp en biljett från guiden (pris för närvarande € 6,70). 
- Guidning på engelska. 

- Turer fredagar, lördagar och söndagar kl 13.30 under adventhelgerna. 

- Ungdomspris för alla under 26 år. 
- Barn under 12 år följer med gratis i sällskap med en betalande vuxen. 
- Vänligen anpassa kläder efter väder, turen sker i alla väder! 

- Mat och dryck ingår inte i priset. 
- Julmarknad i Berlin till fots slutar vid Charlottenburg Palace.

Info

Julmarknad i Berlin
Samling utanför restaurang Weihenstephaner motsatt Hackescher Markt S-Bahn-stationen, 10 min före turens start. Här möts ni av er guide från Original Berlin Walks.

Julmarknad i Berlin
Öppettider
Fredag, lördag och söndag under adventshelgerna, kl 13.30

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
S eller U-Bahn till Hackescher Markt Station.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen