Sök biljetter

Om Ticmate

Ledande agent i Europa med biljetter till internationella evenemang!

Välkommen till Ticmate! Vi är ett svenskt företag som är aktivt i 40 länder på 6 kontinenter. Hos oss hittar du biljetter till evenemang och upplevelser i världens alla storstäder, från Dubai i öster till San Francisco i väster! Hos oss kan du beställa biljetter till sevärdheter, transfer, turistattraktioner, sportevenemang, musikaler, konserter, guidade turer med mera, och ha allt bokat och klart innan du åker hemifrån!

Vilken blir din nästa destination? Hitta och boka biljetter till dina upplevelser hos Ticmate!

  • Över 3,3 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

London Eye: Standard Flexi-biljett

4.4 (2249)
Från kr 351

Upplev den fantastiska utsikten över London från London Eye! När du bokar dina flexi-biljetter hemifrån, sparar du även upp till 20% på priset jämfört med att köpa vid ingången. Med en London Eye Flexi-biljett är du helt fri att planera ditt besök som det passar dig bäst under din vistelse i London.

Exklusivt Online-erbjudande
Spara upp till 20% på dina biljetter till Coca-Cola London Eye.

Höjdpunkter

- Besök London Eye & spara upp till 20% *
- Köp en öppen flexi-biljett för valfri dag & tid
- Få den bästa utsikten över London från London Eye
- Njut av en 30-minuters tur i pariserhjulet
- Gratis entré till en 4D-bioupplevelse
- Njut av en öppen flexi-biljett - gäller en vecka

Vad kan jag förvänta mig?

Den bästa utsikten över London
Vid Themsen och mittemot Big Ben finns en av Londons mest kända landmärken och turistattraktioner; Coca-Cola London Eye. 
En tur i "pariserhjulet", i en av de 32 glaskapslarna, tar ca 30 minuter och är en mäktig och enastående upplevelse som erbjuder dig en unik och helt ny bild av London, även på kvällen! Du befinner dig 135 meter över havet när hjulet står som högst!

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress. Mobilbiljett accepteras.  

Hur fungerar det på plats?
Du checkar in vid biljettdisken "Standard Experience" för att boka en specifik tidslucka. I högsäsong kan kön till biljettdisken vara lång.

Visa upp din voucher för kassören som bokar in dig på nästa lediga tidslucka samma dag (kan vara flera timmar senare på en välbesökt dag) eller valfri dag inom en vecka. Denna biljett garanterar inte omgående tillträde, lediga tidsluckor i mån av tillgång.

Var sedan på plats vid London Eyes Standard-ingång på vald dag och 30 minuter innan bokad tidslucka. Skanna streckkoden på din e-biljett (på mobilen eller utskrift). 

Viktig information

- *Rabatt jämfört med priset vid entrén och London Eye’s egna ”Flexi Time” biljett (pris online 28 GBP).
- Barn under 16 år måste ha sällskap av en vuxen (18 år eller äldre) som har tillsyn och ansvar under besöket vid Coca Cola London Eye.

Biljettkategorier

Vuxen (16+)
Barn (3-15)
Spädbarn (0-2): gratis

Öppettider

Se öppettider för London Eye här!

Fantastiskt: 4.4

Vilken utsikt över London i solskenet

"Jag och min dotter spenderade några dagar i London på sportlovet. Vi shoppade en dag och var turist nästa dag. Jag fick tips om att boka bl a London eye och Madame Tussaud i förväg dels för att slippa köa för biljetter men ockå för att jag ville verkligen att vi skulle göra något annat än shoppa. Någon vecka innan så bokade jag biljetter till London eye och Madam Tussuad. För London eye så tog jag beslutet att lägga pengarna på fast track för att få komma fram snabbare. Lördag den 2 mars så tillbringade vi en förmiddag på Madame Tussuad och vi behövde inte köa något mer än ett par minuter. Det var väldigt smidigt och vi fick tid över för att promenera ned till Piccadilly Circus för en lunch. Ett snabbt besök på Fortnum & Mason för inköp av thé, lemon curd, marmelad och busquits. Det hade varit mulet några dagar i London men på eftermiddagen den lördagen så sken solen. Perfekt för ett besök till London Eye. Vi tog tunnelbanan till Waterloo station och gick i solskenet ned till kajen där London Eye ligger. Det var mycket folk och vi såg genast den långa kön till London Eye. Vi tog snabbt reda på var vi skulle gå för att få ut våra biljetter. Vi hade inte plockat ut biljetterna utan vi hade forfarande vouchern. Det var några före oss men så kom en man fram och frågade om han kunde hjälpa. Jag visade vouchern och han sa att vi skulle gå till Special tickets. Vi fick biljetter och sedan gick vi ombord nästan omgående. Vi sparade säkert 2 timmer på det viset. Fantastisk utsikt i solskenet. London visade verkligen sin bästa sida eftersom det var klar sikt och solksken. Kan verkligen rekomendra att köpa biljetterna via LondenBiljett.se"

Christina, Sollentuna

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Spara tid - prioriterad entré

Vad ingår i priset?

- Flexi-biljett till Coca Cola London Eye
- Gratis inträde till en 4D filmupplevelse 

Öppettider

Vägbeskrivning

London Eye: Flexi Ticket

Adress
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!