Sök biljetter

COVID-information

  • Du kan bli ombedd att bära ansiktsskydd av hänsyn till omgivningen, så vänligen ta med en ansiktsmask, för säkerhets skull.
  • Social distansering har nu tagits bort. Vi ber dig dock att visa hänsyn till andra och håll avstånd.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19. Så för säkerhets skull, ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Eventim Apollo

Eventim Apollo

Eventim Apollo

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Sister Act: The Musical
Från 418 kr

Sister Act: The Musical

Spara
Ta bort sparad

Passa på! Se Deloris Van Cartier och Jennifer Saunders som Mother Superior i Sister Act: the Musical! Denna berömda version av den ikoniska filmen En värsting till syster från 1992, har originalmusik av Alan Menken och spelar i Londons West End under en strikt begränsad period! Sister Act the Musical är kul, annorlunda och lämnar garanterat ett stort leende på dina läppar när ridån går ner!

Höjdpunkter

- Se prisbelönta Jennifer Saunders som Mother Superior
- Upplev musikalversionen av den ikoniska filmen En Värsting till Syster
- Lyssna på originalmusik av berömda Alan Menken
- Gör dig redo för en underhållande show
- Välj dina egna platser

Vad kan jag förvänta mig?

Musikalen är en fantastisk hyllning till vänskap, musik och att hålla ihop kvinnor emellan. Berättelsen handlar om diskodivan Deloris Van Cartier, vars liv förändras när hon bevittnar ett mord.

Deloris behöver skydd efter den obehagliga upplevelsen och måste bege sig till en säker plats där hon garanterat inte hittas - och den platsen är ett kloster! Hon förklär sig som en nunna och övervakas noggrant av Moder Superior. Under vistelsen lär hon sina medsystrar att sjunga, alltmedan hon hittar sin egen röst igen.

Musikalen innehåller musik av Tony Award-nominerade och Oscar-belönade Alan Menken, som även har skrivit musik till Disney-filmerna Aladdin, Ringaren i Notre Dame och Skönheten och Odjuret. Den vackra koreografin och låtarna i musikalen Sister Act är inspirerade av genrer som disco och soul - underhållning i världsklass garanteras!

Hur fungerar det?

När din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Skriv ut den och ta med till teatern eller visa upp den i din mobiltelefon. Mobilbiljett accepteras.

Viktig information

- Observera att vi inte kan garantera specifika skådespelare i alla föreställningar. Ändringar kan ske pga sjukdom, ledighet eller dyligt.
- Notera att rad A och B på andra balkong har begränsad sikt på grund av räcket.

Öppettider

Måndag-lördag: 19:30.
Onsdag & lördag: 15:00.

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Föreställningsinfo

Vid ankomst till teatern måste alla i ditt sällskap som är över 14 år kunna uppvisa sin Covid-19 status på ETT av följande sätt för att få tillträde:
-Fullt vaccinerad** (dos 1 och 2), där den andra dosen ska ha tagits minst 14 dagar innan ditt besök.
-Ett negativt antigentest taget inom 48 timmar före besöket.
-Intyg på naturlig immunitet (positivt PCR-test de senaste 6 månaderna, efter avslutad själv-isolering och upp till 180 dagar efter taget test).

Vägbeskrivning

Eventim Apollo

Adress
2 Queen Caroline Street London W6 9QH

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!