Sök biljetter

Platsinformation

Savoy Theatre

Savoy Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: 9 to 5 the Musical

9 to 5 the Musical

Från kr 293

Den hyllade musikalen 9 to 5 the Musical, baserad på komedifilmen från 1980 och med låtar av Dolly Parton, kommer till Londons West End för en strikt begränsad tid. Njut av den roliga föreställningen om tre kontorsarbetande kvinnor som tar sig an sin mansgris till chef. Säkra dina biljetter redan idag!

Höjdpunkter

- Upplev en rolig & högst aktuell ny musikal 
- Njut av prisbelönta låtar av Dolly Parton 
- Välj dina egna platser 

Vad kan jag förvänta mig?

Working 9 to 5 
Musikalen 9 to 5 handlar om Doralee, Violet och Judy - tre kollegor som blir pressade till sitt yttersta av sin sexistiska och lögnaktige chef. De tre vännerna binder fast sin trångsynte chef för att hämnas och för att omorganisera på kontoret, men när företagets VD kommer på ett överraskningsbesök, riskerar deras planer att slås i spillror. 

9 to 5 the Musical är självklart inspirerad av kultfilmen från 1980 och presenteras av ingen mindre än Dolly Parton själv! Den nya West End-musikalen handlar om att ta sig an affärer – genom att ta sig an mannen. 

Vi får se skådespelare som Louise Redknapp, Amber Davies, Natalie McQueen och Brian Conley i föreställningen som innehåller originalmusik av Oscar-, Grammy- och Tony-nominerade countrydrottningen och popikonen Dolly Parton. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter att din bokning är klar skickas dina e-biljetter till din e-postadress. Skriv ut och ta med till teatern eller visa upp som mobilbiljett.

Öppettider

Onsdag & lördag kl. 14:30

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

Savoy Theatre

Adress
Strand London WC2R 0ET

×