Sök biljetter

Platsinformation

Minskoff Theatre

Minskoff Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Disney's The Lion King - Broadway

4.9 (60)
Från kr 1247

Upplev Disney's prisbelönta och älskade familjefilm Lejonkungensom musikal på Broadway i New York. The Lion King är en av de mest fantastiska och känslosamma musikaler som någonsin gjorts, med underbar musik av Sir Elton John. Det är en säker hit för hela familjen! 

Höjdpunkter

- Förboka biljetter till denna omåttligt populära musikal 
- Välj dina egna platser i salongen
- Njut av musiken av Sir Elton John 
- Prisbelönt föreställning – Best Musical 
- Se en musikal för hela familjen 

Vad kan jag förvänta mig?

När den unga lejonprinsen Simba föds, förlorar hans elaka farbror Scar sin placering i tronföljden. Scar planerar att döda både Simba och kung Mufasa, så att han själv kan ta över tronen och bli kung. Simba överlever, men tror att det är han som är orsaken till faderns död, och bestämmer sig därför för att fly riket. 

Simba startar ett nytt liv tillsammans med två mycket osannolika vänner, Timon och Pumba. Men det förflutna kommer tillbaka för att hemsöka honom, och han tvingas tillsist möta en fruktad fiende för att uppfylla sitt öde och ta sin rättmätiga plats som den mäktiga kungen! 

Strosande giraffer, svävande fåglar och gaseller på språng! Hela savannen lever upp i musikalen The Lion King, och dess rika mytologi tillsammans med afrikanska rytmer skapar en fantastisk föreställning som inte liknar något Broadway någonsin tidigare sett på scen. ??Känner du igen alla vackra sånger? "Circle of Life", "Hakuna Matata" och "Can You Feel The Love Tonight?"?  

”There is simply nothing else like it.” (New York Times)

Visste du detta om Lejonkungen? 
Musikalen hade sin världspremiär i London oktober 1999, och har sedan dess visats i många storstäder runt om i världen. Musikalen har vunnit inte mindre än 6 Tony Awards på Broadway i New York, har mottagit en Evening Standard-utmärkelse för årets teater event och varit nominerad till inte mindre än åtta Olivier Awards.

Vilka ingår i teamet bakom The Lion King? 
Musikalen är regisserad av Tony Award-vinnaren Julie Taymor, koreografi av Tony Award-vinnaren Garth Fagans samt med Oscar- belönade sånger av Sir Elton John och Tim Rice.

2 timmar och 45 minuter, inklusive paus. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Viktig information

- Observera att stroboskop ljus används genomgående under föreställningen.

Öppettider

Tisdag kl. 19.00, onsdag-lördag kl. 20.00 onsdag & lördag 14.00, söndag 15.00

Fantastiskt: 4.9

"Bästa musikalen jag sett!"

Sandra, Västerås mån, 7 mar

Boka

tis, 11 dec 2018

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar 45 minuter

Öppettider

Tisdag kl. 19.00, onsdag-lördag kl. 20.00 onsdag & lördag 14.00, söndag 15.00

Vägbeskrivning

Minskoff Theatre

200 W 45 Street New York NY US