Sök biljetter

COVID-information

  • Du kan bli ombedd att bära ansiktsskydd av hänsyn till omgivningen, så vänligen ta med en ansiktsmask, för säkerhets skull.
  • Social distansering har nu tagits bort. Vi ber dig dock att visa hänsyn till andra och håll avstånd.
  • Om du skall köpa något på plats, använd kontaktlösa kreditkort ("blippa") hellre än kontanter där det är möjligt.
  • Har du symptom som påminner om COVID-19 uppmanar vi dig att inte besöka evenemanget/attraktionen. Vänligen kontakta vår Helpdesk, så kan vi hjälpa dig med ombokning.
  • Alla områden och platser som besökare kommer i kontakt med rengörs ofta.
  • Anställda på evenemanget/attraktionen kan använda Personlig Skyddsutrustning (PPE) för att skydda både besökare och annan personal.
  • Du kan bli ombedd att bevisa att du är fullvaccinerad eller att du har återhämtat dig helt från COVID-19. Så för säkerhets skull, ta med ett giltigt och uppdaterat COVID-pass.

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

Savoy Theatre

Savoy Theatre

Savoy Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Pretty Woman: The Musical
Från 547 kr

Pretty Woman: The Musical

Spara
Ta bort sparad

Om du gillade den ikoniska filmen från 1990 med Julia Roberts och Richard Gere, är musikalen Pretty Woman det rätta valet för dig! Se musikalen i Londons West End för att återuppleva magin i denna romantiska berättelse om två världar som kolliderar. Med text och musik av självaste Bryan Adams och Jim Vallance, är detta en föreställning du inte får missa. Det skulle vara, för att citera Vivian Ward, "a big mistake. Big. Huge!"

Höjdpunkter

- En ny musikal av teamet bakom filmen Pretty Woman
- Nya låtar av Bryan Adams & Jim Vallance
- Ikoniska scener & kostymer live på scenen
- Den hjärtevärmande historien från den berömda 90-talsfilmen

Vad kan jag förvänta mig?

Edward Lewis är en mäktig affärsman. När han pratar i telefon med sin flickvän om några datum där han behöver henne som sin date vid några viktiga affärsmöten, säger hon att hon är trött på hans beteende och gör slut med honom.

Edward försöker få konversationen ur huvudet, så han slänger sig i bilen och kör i rasande fart runt i Los Angeles. Men längs vägen åker han vilse.. Han kör in till sidan, stannar till och ber en kvinna på gatan om hjälp. Kvinnan är Vivian Ward, en prostituerad med ett hjärta av guld. Vivian vet mer om bilen än vad Edward själv gör - och hon kör honom tillbaka till hotellet där han bor. Edward blir väldigt fascinerad av Vivian och ber henne vara hans date på de affärsmöten där han inte kan delta ensam - det är nästan som ett affärsavtal. Frågan är bara: Kan de behålla avtalet på det professionella planet?

Manuset till Pretty Woman: The Musicals är skrivet av samma regissör som var ansvarig för den ursprungliga filmen 1990. Musiken komponeras av Bryan Adams och Jim Vallance. Det är en helt extraordinär musikal som du bara måste se!

Hur fungerar det?

Strax efter att din beställning är klar skickas din e-biljett via e-post, det är bara att skriva ut den och ta den med till teatern. Du kan även visa biljetten på din mobiltelefon. Mobilbiljett accepteras.

Viktig information

- Musikalen innehåller sexuella referenser därför är åldersgränsen satt till 12 år.

Är detta något för mig?

Om du älskar roliga och romantiska berättelser - och naturligtvis filmen med Julia Roberts och Richard Gere - då är detta en musikal för dig!

Öppettider

Måndag-lördag: 19:30

Onsdag & lördag: 14:30

Boka om kostnadsfritt Boka om kostnadsfritt
Nu kan du boka om till ett annat datum helt kostnadsfritt! Använd formuläret under Kontakta oss eller skicka oss ett mejl med det nya datumet senast 5 dagar innan ditt bokade datum.

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Föreställningsinfo

Vid ankomst till teatern måste alla i ditt sällskap som är över 14 år kunna uppvisa sin Covid-19 status på ETT av följande sätt för att få tillträde:
-Fullt vaccinerad** (dos 1 och 2), där den andra dosen ska ha tagits minst 14 dagar innan ditt besök.
-Ett negativt antigentest taget inom 48 timmar före besöket.
-Intyg på naturlig immunitet (positivt PCR-test de senaste 6 månaderna, efter avslutad själv-isolering och upp till 180 dagar efter taget test).

Vägbeskrivning

Savoy Theatre

Adress
Savoy Ct London WC2R 0ET

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!