Sök biljetter

Platsinformation

Nederlander Theatre

Nederlander Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Pretty Woman: The Musical

Pretty Woman: The Musical

4.3 (6)
Från kr 707

Vem har inte förtrollats av Garry Marshalls romantiska filmkomedi Pretty Woman från 1990, med Julia Roberts och Richard Gere i huvudrollerna? Nu är filmen musikal på Broadway i New York sedan sommaren 2018! 

Höjdpunkter

- Njut av den ikoniska kärlekssagan på scen 
- Upplev musikalversionen av Pretty Woman 
- Lyssna på de välkända låtarna 

Vad kan jag förvänta mig?

Pretty Woman Walkin’ Down the Street 
Pretty Woman är av de mest älskade filmkomedierna från 1990-talet, en film som på allvar lanserade Julia Roberts karriär och blev själva mallen för varje ny romantisk komedi i filmbranchen. 

Vivian och Edward är osannolika själsfränder som övervinner alla odds för att hitta varandra... och sig själva. 

Upplev ögonblicken du älskar från filmen - och lär känna de ikoniska karaktärerna på ett helt nytt sätt - i denna fantastiska musikalversion av en av vår tids mest kända kärlekshistorier. 

Musikalen Pretty Woman kommer garanterat lysa upp och värma både hjärta och själ, med sitt kreativa team som representerar det bästa av musik, Hollywood och Broadway. 

Hur fungerar det?

Hur får jag mina biljetter? 
Strax efter att din beställning är klar får du en e-biljett/voucher skickad till den e-postadress som du anger vid bokningstillfället. Skriv ut din e-biljett och ta med den till teatern. 

Vem står bakom denna produktion? 
Filmregissören Garry Marshalls vision uppfylls av filmens manusförfattare J.F Lawton som har skrivit libretto, medan den kanadensiska rockguden Bryan Adams och hans låtskrivare Jim Vallance står för musiken. För regi och koreografi står den tvåfaldige Tony Award-vinnaren Jerry Mitchell (Kinky Boots, On Your Feet!).

Bästsäljare

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Vägbeskrivning

Nederlander Theatre

Adress
208 West 41st Street New York NY US

×