Sök biljetter

COVID-19 uppdatering för alla våra kunder. Läs mer

Om Ticmate

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Platsinformation

St. James Theatre

St. James Theatre

St. James Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Frozen the Musical

Frozen the Musical

4.7 (47)
Från 638 kr

Upplev den högt älskade animerade Disneyfilmen Frozen (Frost på svenska) som musikal på Broadway i New York! Följ med Anna på en resa för att rädda sin syster Elsa, innan deras förhållande förstörs av en mystisk hemlighet.

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande på musikalen Frost; FROZEN the Musical! Beställ hos oss och spara 40% på dina biljetter till FROZEN the musikal! 

Höjdpunkter

- Upplev den berömda Disney-sagan live på scen 
- En hjärtevärmande berättelse om systerlig kärlek 
- Njut av kända låtar som "Let It Go" 
- Se en förtrollande scenuppsättning & makalösa kulisser 

Vad kan jag förvänta mig?

Elsa och Anna är systrar och prinsessor i kungariket Arendal. Elsa har magiska förmågor som gör att hon kan skapa is och snö. De två systrarna tycker detta är extremt roligt, men kungen och drottningen är oroliga för att Elsa en dag kommer att skada sig själv - eller kanske till och med Anna. När detta händer en dag, isolerar sig Elsa och vill inte ha något att göra med Anna.

När kungen och drottningen dör och Elsa fyller 21 år, blir hon den som ska ansvara för riket i framtiden. Men när Elsa tappar kontrollen över sina magiska förmågor inför hovet, ses hon som ett monster och flyr sin väg. Nu är det upp till Anna och hennes vänner att rädda Elsa. Kan de få Elsa att älska sig själv? Hur kan de få henne att inte känna sig isolerad och ensam? Men viktigast av allt: Är Elsa villig att ändra sig alls?

Träffa prinsessorna Anna och Elsa, Prins Hans, Kristoffer, renen Sven, snögubben Olof och alla andra vänner i Frozen. 

Broadwayuppsättningen av Frozen framförs i två akter, inklusive nya sånger och nytt historiematerial. Scenproduktionen innehåller mer än dubbelt så mycket musik som filmen. Tony Award-vinnaren Michael Grandage regisserar musikalen, som bygger vidare på den animerade filmen från 2013. Oscar-vinnande duon Kristen Anderson-Lopez och Robert Lopez har skrivit flera nya låtar som ackompanjerar filmens välkända låtar (inklusive den Oscar-vinnande "Let It Go") och filmens manusförfattare och medregissör Jennfier Lee har även skrivit manus till musikalen. Koreografi av Tony Award belönade Rob Ashford. 

Hur fungerar det?

När din bokning är klar skickas din e-biljett till din e-postadress. Skriv ut den och ta med till teatern eller visa upp den i din mobiltelefon. Mobilbiljett accepteras.

Öppettider

Se kalendern för datum och tider. 

Bästsäljare

Direktbekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Varaktighet: 2 timmar 30 minuter

Föreställningsinfo

Vägbeskrivning

St. James Theatre

Adress
246 West 44th Street New York NY US

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!