Sök biljetter

Platsinformation

Al Hirschfeld Theatre

Al Hirschfeld Theatre

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Biljetter till: Kinky Boots

Kinky Boots

Från kr 829

Kinky Boots är utan tvekan ett måste att se på Broadway! Det är en riktig "må-bra" musikal med mycket humor. Musik av Tony och Grammy-vinnande popikonen Cyndi Lauper! 

Höjdpunkter

- Förboka biljetter till denna hjärtevärmande musikal 
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori 
- Prisbelönt musikal – Best Musical 
- Njut av musik av Grammy-vinnaren Cyndi Lauper

Vad kan jag förvänta mig?

 
Vår huvudperson, Charlie Price, har plötsligt ärvt sin fars skofabrik som är på gränsen till konkurs. Charlie försöker leva upp till sin fars förväntningar och för att rädda familjeföretaget finner Charlie inspiration i form av Lola. Lola är en fantastisk artist och underhållare som är i behov av några stadiga stilettklackar! 

Lola visar sig dock vara den enda person som kan hjälpa Charlie att bli den man han är menad att vara. Under tiden de jobbar för att rädda fabriken, finner detta osannolika par att de har mer gemensamt än de någonsin drömt var möjligt. De upptäcker att när man ändrar sin uppfattning om någon, kan man ändra hela sin värld... 

Kinky Boots innehåller helt nyskriven musik och häpnadsväckande koreografi. Med en spektakulärt upplyftande berättelse är Kinky Boots den nya "must-see" musikalen i New York!

Hur fungerar det?

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Vem passar föreställningen för? 
Föreställningen rekommenderas från 10 år och uppåt. Barn under 4 år får inte följa med. 

Hur lång är föreställningen? 
2 timmar och 25 minuter, inklusive paus. 

Vilka ingår i teamet bakom Kinky Boots? 
Kinky Boots har skapats av Grammy Award vinnande popikonen Cyndi Lauper och fyrfaldiga Tony Award vinnaren Harvey Fierstein, regi och koreografi av Tony Award vinnaren Jerry Mitchell. 

Viktig information

- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Direkt bekräftelse

Mobilbiljett accepteras

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 2 timmar 25 minuter

Vägbeskrivning

Al Hirschfeld Theatre

Adress
302 West 45th Street New York NY US