War Horse

War Horse

Lincoln Center-Vivian Beaumont

Pris från 914 kr

War Horse på Broadway i New York! Se den storslagna pjäsen War Horse, som numera även finns som hyllad film av Steven Spielberg! Biljetter till War Horse på Broadway i New York bokar du här!

När 1:a världskriget bryter ut blir Joey, Alberts älskade häst såld till det franska kavalleriet. Albert kan inte glömma sin häst, så han ger sig iväg på en fantastisk och farlig resa genom det krigshärjade Europa för att finna sin häst, fast besluten att ta med honom hem.

Denna mycket populära pjäs använder verklighetstrogna häst-dockor på scen och tar dig med på en storslagen resa runt tiden för Första världskriget.

War Horse är en vacker och fängslande historia om en mans kärlek till sin häst under 1:a världskriget.

Steven Spielberg gjorde War Horse till film år 2012!


OBS! När du bokar biljetter till en teaterföreställning i New York kommer du alltid beviljas de bästa platserna tillgängliga vid tiden för din bokning. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som sköter tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse, får du ytterligare en voucher som visar dina exakta platser! Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa tillgängliga platserna vid tidpunkten för din bokning!

Info


Lincoln Center-Vivian Beaumont
150 West 65th Street
New York
NY
US

Kvällsföreställning
tisdag 19.00 - onsdag till lördag 20.00

Matiné
onsdag och lördag 14.00 - söndag 15.00

Föreställningens längd:
2 h 40 min

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 66st - Lincoln Center

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen