The Robber Bridegroom

The Robber Bridegroom

Laura Pels Theatre

Pris från 841 kr

Roundabout Theatre Company, tillsammans med Daryl Roth Productions, ligger bakom New Yorks första nytolkning av Alfred Uhrys och Robert Waldmans musikaliska komedi The Robber Bridegroom.

Höjdpunkter:
- Upplev The Robber Bridegroom på Broadway
- Få de bästa platserna i din valda kategori
- Se nypremiären i New York

New Yorks nypremiär av The Robber Bridegroom

The Robber Bridegroom baseras på en novell från 1942 av Eudora Welty. Berättelsen kretsar kring en Robin Hood-liknande bandit, Jamie Lockhart, som faller för dotter till en rik plantageägare. Produktionen består av Steven Pasquale (The Bridges i Madison County) i huvudrollen som Jamie Lockhart, regi av Tony Award nominerade Alex Timbers (Peter and the Starcatcher) och koreografi av Connor Gallagher.

Hur får jag mina biljetter?

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Viktig information:


- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info

Laura Pels Theatre
111 West 46th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
90 Minutes No Intermission

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen