Stephen Ward

Stephen Ward

Aldwych Theatre

Pris från 453 kr

Andrew Lloyd Webber's senaste musikal Stephen Ward i London handlar om det riktiga offret i den omtalade Profumo-affären, som var en stor politisk skandal i 1960-talets Storbritannien. Beställ dina biljetter till musikalen Stephen Ward i London här!

Stephen Ward var en läkare som sammanförde topp-politikerna med huvudpersonerna 1963, i vad som skulle bli Storbritaniens största sex-och spionskandal och som kom att kallas Profumo. Musikalen som bär hans namn sätter Wards berättelse i rampljuset och avslöjar att det var han och inte den utskämda krigsministern John Profumo som var det verkliga offret i affären.

I en rubrikdominerande och omskriven rättegång blev Ward den enda personen att komma ut med lite värdighet och heder i behåll. Han blev dock snabbt syndabock och blev förföljd av press och polis tills han inte längre kunde tolerera trycket och tog sitt liv med hjälp av sömntabletter. Ward blev en motvillig martyr.

Stephen Ward ReviewsStephen Ward Reviews

"Time to can that clich? about Andrew Lloyd Webber being middle class twee. This grown-up, richly produced, strongly scored musical has timeless topicality. This is a powerful musical, well worth seeing"
Daily Mail


"Highly enjoyable. We?ve never seen Andrew Lloyd Webber so mischievous"
Daily Telegraph


"The show is stuffed full of Lloyd Webber?s trademark stirring music"
Evening Standard


"A funny, tuneful, touching musical about sex and scandal in smart places"
The Mail On Sunday


Info

Aldwych Theatre
49 Aldwych
London
WC2B 4DF

Föreställningens längd:
2 hours 20 minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Närmaste tunnelbanestation: Covent Garden (Piccadilly Line). 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen