On the Twentieth Century

On the Twentieth Century

American Airlines Theatre

Pris från 1137 kr

Se Kristin Chenoweth och Peter Gallagher i nypremiären av den dråpliga komedimusikalen On The Twentieth Century på Broadway i New York! 

Det bjuds på skratt nonstop ombord The The Twentieth Centruy Train, lyxtåget på väg från Chicago till New York City. Lycka, kärlek och rackartyg kolliderar när den flamboyenta och på-gränsen-till-konkurs teaterproducenten Oscar Jaffe (Golden Globe® vinnaren Peter Gallagher) ger sig ut på ett galet uppdrag att övertala den unga glamorösa Hollywood filmstjärnan Lily Garland (Emmy® och Tony Award® vinnaren Kristin Chenoweth) att spela huvudrollen i sitt nya, dock obefintliga, episkt drama. Men är tågresan tillräckligt lång för att blåsa liv gnistan mellan dessa tidigare älskande, skapa en pjäs från början samt hitta pengar som financierar kalaset hela vägen till Broadway?

NOTERA! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion. Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse och voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

Info


American Airlines Theatre
227 West 42nd Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 Hours, 30 Minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Take the subway to 42nd St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen