Memphis

Memphis

Shaftesbury Theatre

Pris från 674 kr

Upplev den gripande musikalen Memphis i London, vinnare av fyra Tony Awards, inklusive bästa musikal. Memphis är den fängslande historien om den svarta sångerskan Felicia vars karriär är på uppgång, men som inte kan bryta sig ur de segregerade klubbarna i 1950-talets Memphis, Tennessee. 

Höjdpunkter:
- Säkra dina platser till denna känslosamma musikal
- Välj dina egna platser
- Se Beverley Knight i huvudrollen som Felicia

Vad handlar Memphis om?
Felicia möter Huey, en vit radio DJ vars kärlek till musik överskrider ras linjer och etermedierna. När de två samarbetar, når hennes själfulla musik radio publik överallt, och den gyllene eran av tidig rock'n'roll tar flygning. Men som saker börjar värma upp, de upptäcker att världen verkligen inte kan vara redo för sin musik - eller deras kärlek.

Beverley Knight har vi tidigare sett i West End-succén The Bodyguard, och nu axlar hon huvudrollen i Memphis, succén från både Broadway och en lång turné i hela Nordamerika.

Med låtar från Grammy® vinnaren David Bryan (en av grundarna av Bon Jovi) och en, från verkligheten inspirerad, berättelse av författaren Joe DiPietro, blir musikalen Memphis en explosiv blandning av elektrifierad musik, stormande känslor och hög energi som inte lämnar dig oberörd. 

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
Föreställningen rekommenderas från 12 år.

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Viktig information:
- Beverley Knight medverkar inte i veckans alla föreställningar. Hon är planerad att vara spelledig måndag kvällar samt onsdag matiné föreställningar.  Producenterna av Memphis kan inte garantera framträdande av en viss artist, som alltid är föremål för sjukdom och ledighet.

Fantastiskt 4.8

4.8 Betyg från 4 kundrecensioner
Enastående Show!

Bra tryck i musiken! Väldigt medryckande!

Kerstin, Sundsvall
LÖR, 14 MAR 2015
4.8
Bästa platserna

Vi bokade billiga biljetter höst upp mot taket. När vi kom till teatern fick vi veta att de stäng översta balkongen och vi fick ny toppen platser på parketten, F 23 och 24. Bättre kan man inte sitta för att se högklassig Musical.

Sivert, Bromma
TOR, 18 DEC 2014
4.8
Upplevelse

Fantastisk

Janet, Ängelholm
TIS, 04 NOV 2014
4.8
Vilka artister!

Vi var på tredje föreställningen efter premiären. Vilka sångare, vilka artister och dansare rakt igenom! Beverley Hills och Killian Donnely i huvudrollerna var fantastiska. Beverley sjunger så man får gåshud. Föreställningens handling var lätt att följa och underhållande med inslag av allvarliga undertoner från förr....och nu. Hockadoo!

Ingela, Partille
MÅN, 20 OKT 2014
4.8

Memphis ReviewsMemphis Reviews

"Hold on to your hats!"
Daily Mail


"Beverley Knight is sensational!"
Evening Standard


"Some of the most thrilling vocal work you'll find on the London stage"
The Daily Telegraph


Info

Shaftesbury Theatre
210 Shaftesbury Avenue
London
WC2H 8DP

Föreställningens längd:
2 hours 30 minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Närmaste tunnelbanestation: Tottenham Court Road Station (Northern/Central Line). 10 minuters promenad till teatern.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen