Into The Woods

Into The Woods

Laura Pels Theatre

Pris från 947 kr

Into the Woods är den klassiska musikalen, med urpremiär i New York 1986, men i denna uppsättning med en twist! Boka dina biljetter till Into the Woods på Broadway i New York här! 

Vi återvänder "tillbaka in i skogen" när Roundabout Theatre Company presenterar Stephen Sondheim och James Lapine musikalklassiker i en ny tappning. Hyllade McCarter Theatre Center och Fiasco Theatre producerar denna nya uppsättning.

Med endast 10 skådespelare, ett piano och en gränslös fantasi, blir denna denna uppsättning av Into the Woods en föreställning som inte liknar någon annan! Se upp för vargen, lyssna på häxan och hedra jätten i skyn! 

Into the Woods är en musikal om kraften i våra innersta önskningar och vad som egentligen händer när de går i uppfyllelse...

OBS! När du bokar biljetter till en musikal i New York här på siten väljer du priskategori och sektion (parkett / orchestra eller balkong / mezzanine). Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse/voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

Info

Laura Pels Theatre
111 West 46th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 Hours, 40 Minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen