Honeymoon in Vegas

Honeymoon in Vegas

Nederlander Theatre

Pris från 1229 kr

What happens in Vegas… comes to Broadway! Se den nya Broadway-musikalen Honeymoon in Vegas med Tony Danza, Rob McClure och Brynn O'Malley i rollerna. 

Sin City möter Broadway i den nya musikalkomedin Honeymoon in Vegas! Vi möter Jack Singer, en ordinär kille med en extraordinär rädsla för äktenskap och giftemål, men som en dag änligten tar modet till sig och ber sin flickvän Betsy att gifta sig med honom. Men när de ger sig iväg till Las Vegas för att gänga ihop sig, träffar de den vältalige spelaren Tommy Korman som faller pladask för Betsy. Vad som händer härnäst blir en riktig roulette!

Regi av Gary Griffin och koreografi av Denis Jones.

NOTERA! När du bokar biljetter till en föreställning i New York här på siten väljer du priskategori och sektion. Era exakta platser, med rad- och stolsnummer, bekräftas av teatern, ca 36 timmar efter ni har gjort er bokning, då er slutgiltiga bokningsbekräftelse och voucher skickas till er e-postadress. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det enbart är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om.

Info


Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 Hours, 30 minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till Times Square - 42 St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen