Finding Neverland

Finding Neverland

Lunt-Fontanne Theatre

Pris från 1182 kr

Den magiska och innerliga nya musikalen Finding Neverland spelar nu på Broadway. Baserad på den Oscarbelönade filmen med samma namn, är Finding Neverland den fascinerande historien om hur Peter blev Pan.

Höjdpunkter:
- Förboka biljetter till denna fantastiska musikal
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori
- Njut av musik av Take That-sångaren Gary Barlow
- Upplev den tidlösa historien om Peter Pan
- Njut av en musikal för hela familjen

Vad handlar Finding Neverland om?
Musikalen är baserad på filmen Finding Neverland av David Magee och pjäsen The Man Who Was Peter Pan av Allan Knee. Finding Neverland följer dramatikern JM Barrie och familjen som inspirerade Peter Pan - en av de mest älskade berättelserna genom tiderna.

Denna nya musikal undersöker fantasins förmåga att öppna upp våra sinnen för nya världar och det oundvikliga - att behöva växa upp.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
Föreställningen rekommenderas från 8 år och uppåt.

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Vilka ingår i teamet bakom Finding Neverland?
Musikalen är gjord av Oscar-vinnaren Harvey Weinstein och regisserad av Tony Award-vinnaren Diane Paulus (Pippin). Manus av Oliver Award-nominerade James Graham. Musik och text av popstjärnan Gary Barlow, mest känd för sin roll i den populära gruppen Take That och Grammy Award-vinnaren Eliot Kennedy. Musikalen är koreograferad av Emmy Award-vinnaren Mia Michaels, känd från TV-showen "So You Think You Can Dance".

Viktig information:

- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Riktigt bra 4.0

4.0 Betyg från 1 kundrecensioner
Ett fantastiskt människoöde i magisk musikal

Många har sett någon version av berättelsen om Peter Pan, men hur J M Barrie skapade pojken som aldrig blir gammal är inte lika känd. I Finding Neverland blandas delar av Barries livshistoria med magin i hans fantasi som senare hamnade i böckerna.

Lunt Fontanne är dessutom en väldigt trevlig teater, som verkligen förstärker upplevelsen.

David, Tullinge
FRE, 17 JUL 2015
4.0

Info


Lunt-Fontanne Theatre
205 W 46th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 Hours, 30 Minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 49 St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen