Elf The Musical

Elf The Musical

Dominion Theatre

Pris från 1224 kr

Musikalen Elf bygger på den älskade New Line Cinema-filmen från 2003, där vi såg Will Ferrell i huvudrollen. Elf är den lustiga berättelsen om Buddy, som dristar till New York i sökandet efter sin far. 

Höjdpunkter:
- Upplev en rolig och hjärtevärmande musikal
- En musikal för hela familjen
- Välj dina egna platser

Historien om Elf
Som en ung föräldralös kryper Buddy av misstag ner i Jultomtens säck med julklappar och han transporteras tillbaka till Nordpolen. Buddy är omedveten om att han faktiskt är mänsklig, men hans storlek och dåliga förmåga att tillverka leksaker få honom att se sanningen i vitögat. Med Tomtens tillstånd ger sig Buddy ut på en resa till New York City för att hitta sin biologiska far, upptäcka sin sanna identitet och hjälpa New York att minnas den sanna innebörden av julen.

Elf innehåller låtar av Tony Award-nominerade Matthew Sklar och Tchad Beguelin (The Wedding Singer), och baseras en bok bok av Tony Award-pristagarna Thomas Meehan (Annie, The Producers, Hairspray) och Bob Martin (The Drowsy Chaperon).

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Info

Dominion Theatre
268-269 Tottenham Court Road
London
W1T 7AQ

Föreställningens längd:

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Närmaste tunnelbanestation: Tottenham Court Road Station, utgång Tottenham Court Road (Central eller Northern Line). Teatern ligger precis utanför stationen.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen