Dusty

Dusty

Charing Cross Theatre

Pris från 201 kr

Dusty är en ny, multimedia musikal i Londons West End. Musikalen är en hyllning till den innovativa sångerskan Dusty Springfields karriär. Den kombinerar lätt och elegant 3D-teknik och digitala medier med välkänt musikteater format och liveuppträdande, musik och dans - allt för en storslagen upplevelse.

Höjdpunkter:
- Upplev en multimedia musikal med 3D-teknik
- Njut av sångerskan Dusty Springfields livshistoria 
- Välj dina egna platser
- Njut av hits som Son of a Preacher Man

Berättelsen om Dusty Springfield
Historien berättas genom ögonen på Nancy Jones, en barndomsvän och nyckelfigur som följde Dusty på hennes resa. Dusty Springfield var den ledande kvinnliga brittiska popsångerskan på 1960-talet och hon fortsätter att vara en inspirationskälla för många brittiska kvinnliga konstnärer. Hennes popularitet består och hennes musik fortsätter att spelas på radio, TV och i film än idag.

Musikalen följer den enormt framgångsrika sångerskans väg till berömmelse, från dagarna då hon uppträdde under sitt riktiga namn, Mary O'Brien, till hennes otroliga framgångar med låtar som Son of a Preacher Man, I Only Want To Be With You och Wishin’ And Hopin’, och fram till sin död 1999.

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Hur lång är föreställningen?

2 timmar och 15 minuter, inklusive paus.

Info

Charing Cross Theatre
The Arches, Villiers Street
London
WC2N 6NL

Föreställningens längd:
2 tim 15 min

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Charing Cross Station (Northern/Bakerloo Line). 5 minuters promenad till teatern.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen