Bright Star

Bright Star

Cort Theatre

Pris från 947 kr

Den nya musikalen Bright Star är inspirerad av en häpnadsväckande sann händelse. Det är en rörande berättelse om kärlek och försoning, med den amerikanska södern på 1920- och 1940-talet i fonden.

Höjdpunkter:
- Upplev en ny föreställning på Broadway
- Få de bästa platserna i din valda kategori
- Njut av en musikal av skådespelaren Steve Martin
- Musik av singer-songwriter Edie Brickell

Upplev en helt ny originalmusikal på Broadway
När den framgångsrika redaktören Alice Murphy möter en ambitiös ung soldat, som precis har återvänt från andra världskriget, får deras kemi Alice att konfrontera en chockerande händelse från sitt förflutna. Tillsammans upptäcker de en sedan länge begravd hemlighet med makt att förändra deras liv.

Missa inte denna kraftfulla påminnelse om att även på den mörkaste himmel, finns det alltid en ... lysande stjärna.

Hur får jag mina biljetter?

När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Hur lång är föreställningen?
Ca 2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Vilka ingår i teamet bakom Bright Star?
Grammy- och Emmy vinnande skådespelaren Steve Martin och Grammy vinnande singer-songwriter Edie Brickell levererar denna hoppfulla och hjärtevärmande musikal, i regi av Tony belönade Walter Bobbie.

Viktig information:


- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Cort Theatre
138 West 48th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 hours, 30 minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Subway till 49th St. Station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen