Big Fish

Big Fish

The Other Palace

Pris från 812 kr

Hur är det att verkligen känna sin egen far? Möt Edward Bloom, spelad av Emmy-, Tony- och Golden Globe belönade skådespelaren Kelsey Grammer. Se berättelsen om en vanlig man och en extraordinär far.

Höjdpunkter:
- Njut av Big Fish The Musical
- Välj dina egna platser
- Se Kelsey Grammer* från Fraiser
- Lyssna på den vackra musiken

Big Fish The Musical
Fadern har alltid berättat långa berättelser fyllda med skönhet, kärlek och fantasi för sin son, men när sonen konfronterar fadern med vad som är sanning och vad som är fantasi, ger de sig iväg på en livsbejakande resa som kommer att förändra dem för alltid.

Musikalen baseras på den älskade boken och Tim Burton-filmen med samma namn, musikalen regisseras av Nigel Harman och har vacker musik av Tony-nominerade Andrew Lippa (The Addams Family, The Wild Party), och med nytt manus av John August (Charlie and the Chocolate Factory).

Big Fish spelas på The Other Palace under en starkt begränsad period under julhögtiden 2017. Big Fish The Musical kommer garanterat fylla ditt hjärta med värme och medmänsklighet, och får dig att innerligt hålla fast vid din familj och vänner.

Hur får jag mina biljetter?
Strax efter att din beställning är klar får du en e-biljett skickad till den e-postadress som du angett vid bokningstillfället. Skriv ut din e-biljett och ta med dig till teatern.

*Med reservation för ändringar.

Info

The Other Palace
12 Palace Street
London
SW1E 5JA

Varaktighet:

Vägbeskrivning

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen