Allegiance

Allegiance

Longacre Theatre

Pris från 1277 kr

Se den nya musikalen Allegiance på Broadway! Den älskade tv-stjärnan och populära ikonen bland sociala medier, George Takei (Star Trek och Heroes) har huvudrollen i denna nya musikal i New York. Allegiance är inspirerad av Takeis egen livshistoria.

Höjdpunkter:
- Njut av en oförglömlig musikal
- Se George Takei live på scen
- E-biljett direkt till din inkorg,
- Originalbiljetterna väntar på dig i kassan på teatern

Upplev George Takeis musikal om trohet
Musikalen Allegiance är en amerikansk saga, som sträcker sig från det frodiga Kalifornien, över Wyomings gyllene prärier till de europeiska slagfälten under andra världskriget. Det är en fler-generationsberättelse om en japansk-amerikansk familjs kärlek, optimism och enastående hjältemod inför ofattbara omständigheter.

I rollerna ser vi bl. a George Takei, Telly Leung (Godspell och Glee) och Tony Award-vinnaren Lea Salonga (Miss Saigon, Aladdin och Mulan).

Hur får jag mina biljetter? 
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern. 

Kan jag välja mina platser?
Nej, det är teatern som hanterar tilldelningen av platser och du tilldelas alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Longacre Theatre
220 West 48th Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 tim 30 min

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Take the subway to 49th St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen