Madame Tussauds Hollywood

Madame Tussauds Hollywood

Pris från 242 kr

Köp biljetter till Madame Tussauds Hollywood här! Träffa dina favoriter bland filmstjärnor, idrottsstjärnor, popstjärnor och Hollywoodikoner - gjorda av vax vill säga!

På Madame Tussauds Hollywoods röda matta blir du välkomnad av ingen mindre än Joan Rivers och mängder av paparazzi fotografer, innan du gör entré till mingelfesten med de hetaste Hollywood-kändisarna. Kliv in i ett filminspelnings set och anslut dig till dina favoritaktörer i moderna klassiker och nya storfilmer, låt dig fotograferas med ikoner och gangsters i filmhistorien. Sportfantaster kan få en bild tillsammans med sin favoritatlet och idrottsman/kvinna.

Du får även ta en titt bakom kulisserna i skapandet av de anmärkningsvärda vaxfigurerna i Madame Tussauds underbara värld.

Höjdpunkter:
- Stjärnorna på röda mattan
- Wild, Wild West filmset
- A-list Party
- Moderna Klassiker
- Bakom kulisserna i filmskapandets värld
- Historien om Madame Tussauds

VIKTIG INFORMATION: 

- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till museet.
- Barn biljetter för barn 4-12 år. Barn 0-3 år följer med gratis, i sällskap med en betalande vuxen. Från 13 år betalar man fullt pris.

Info

Madame Tussauds Hollywood
Adress:
6933 Hollywood Blvd, Hollywood, CA 90028

Madame Tussauds Hollywood
Öppettider
Öppet dagligen från kl. 10.00 (stängt på Oscarsgalan).

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Metro till Hollywood / Highline Station. Klicka på karta för parkeringsinformation.

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen