Middagskryssningar

Njut av en fantastisk middagskryssning på Seine i Paris med "Bateaux Parisiens". Kliv ombord och avnjut en underbar Paris Irresistible lunch i båtens restaurang med glas tak! Njut av utsikten av Paris medan du intager läckerheter från hela Frankrikes skafferi.

Biljetter till Middagskryssningar

Middag på Bistro Parisien & båttur på Seine

Middag på Bistro Parisien & båttur på Seine

Kombinera en lyxig middag på Le Bistro Parisien vid foten av Eiffeltornet, med en sightseeing tur med båt på floden Seine! Njut av en 2-rätters middag på den vackra Bistro Parisien, som erbjuder unik utsikt över Eiffeltornet och floden Seine, följt av en 1-timmes båttur på Seine. Unna dig själv en upplevelse utöver det vanliga, boka middag och båttur redan ...

Från 193 kr
Bateaux London Middagskryssning

Bateaux London Middagskryssning

3.8
(5)

Se London passera förbi ombord på denna romantiska Bateaux London Middagskryssning. Unna dig själv och de dina en god måltid med underhållning på denna fina aftonkryssning i London. Köp biljetter till Bateaux London Middagskryssning här!

Från 987 kr
London Showboat Middagskryssning

London Showboat Middagskryssning

Njut av en magisk kvällstur med middag och levande underhållning på legendariska båten London Showboat. Lyssna till levande musik, njut av en utsökt 4-rätters middag inklusive vin och dansa natten lång! Boka bord på London Showboat redan idag!

Från 963 kr
Middagskryssning kl 18.15

Middagskryssning kl 18.15

4.0
(3)

Unna dig en traditionell fransk middagskryssning tillsammans med någon du älskar, när solen går ner över Paris. Denna middagskryssning är mycket populär bland våra gäster, så se till att boka dina biljetter i förväg!

Från 740 kr
Lunchkryssning kl 12.45

Lunchkryssning kl 12.45

4.5
(10)

Njut av en härlig lunch på Seine på denna lunch kryssning, och upplev Paris vackra byggnader och arkitektur från vattnet. Ha dina biljetter till hands, boka din lunch kryssning hemifrån!

Från 633 kr
VIP Middagskryssning kl. 20.30

VIP Middagskryssning kl. 20.30

4.4
(19)

Prova en av våra mest sålda turer - en VIP middagskryssning på Seine! Luta dig tillbaka, slappna av och njut av en kväll fylld med god mat och en spektakulär utsikt över Paris.

Från 1062 kr
Lunch på Bistro Parisien & båttur på Seine

Lunch på Bistro Parisien & båttur på Seine

Njut av en härlig lunch i den moderna restaurangen Le Bistro Parisien med unik utsikt över Eiffeltornet och floden Seine. Efter lunchen kan du njuta av en trevlig sightseeing-och båttur på Seine. Boka bord för lunch och biljetter till båtturen på Seine i Paris här!

Från 151 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen