Middag & cabaret

Här kan du läsa mer om våra helaftons-arrangemang med middag, kryssning och cabaret i Paris! Vi har biljetter till Middagskryssning på Seine, besök i Eiffeltornet och show på anrika Moulin Rouge eller Middag på Restaurant 58 i Eiffeltornet, sightseeing kryssning längs Seine och show på Moulin Rouge eller Lido de Paris! Bienvenue!

Biljetter till Middag & cabaret

Middagskryssning, Eiffeltornet & Moulin Rouge

Middagskryssning, Eiffeltornet & Moulin Rouge

4.3
(6)

Den ultimata upplevelsen - en helafton i Paris! Du börjar med att njuta av en härlig middagskryssning på Seine. Därefter blir det ett besök vid Eiffeltornet, där du skippar köerna och går direkt till hissen. Kvällen avslutas med en underhållande show på Cabaret Moulin Rouge. Det är en mycket populär tur, så boka dina biljetter i god tid!

Från 2602 kr
Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Moulin Rouge

Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Moulin Rouge

4.5
(2)

Njut av en romantisk kväll i Paris! I den här turen ingår en härlig middag i Eiffeltornet, en båttur på floden Seine och en show på ikoniska cabaret Moulin Rouge. Detta är en av våra mest populära turer, boka biljetter och upplev det själv!

Från 3008 kr
Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Lido de Paris

Middag i Eiffeltornet, båttur på Seine & Lido de Paris

4.0
(1)

Upplev Paris magi på denna fantastisk kvällstur! Njut av en härlig middag i Eiffeltornet, kryssa längs Seine och avsluta kvällen med en festlig cabaret på Lido de Paris. Det är ett otroligt populärt tur, så boka dina biljetter i förväg!

Från 2647 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen