F1 Ungerns Grandprix 2017

F1 Ungerns Grandprix 2017

Pris från 1278 kr

Formel 1 F1 Ungerns Grandprix i Mogyorod, ca 20 km från Budapest i Ungern är fortfarande det enda F1 loppet i östra Europa. Biljetter till F1 Grandprix i Mogyorod kan med fördel köpas online här!

F1 Grandprix i Mogyorod på Hungaroring går av stapeln söndag 30 juli 2017!

Under fredag 28 juli samt lördag 29 juli, från morgon till sen kväll, körs diverse träningslopp, tidsträningar och kvalificeringslopp.

Här på siten kan du köpa biljetter som gäller för alla tre dagar (28-30 juli) eller biljetter till finaldagen (söndag 30 juli).
Tredagarsbiljetten (28-30 juli) ger dig tillträde till samtliga tidsträningar, träningslopp, kvalificeringslopp och F1 GP Grandprix på söndag 30 juli!

Biljetten till finaldagen (30 juli) ger dig tillträde till alla event under söndagen samt till F1 GP Grandprix på söndag 30 juli!

***HÄR***
Kan du se en översikt3över HUNGARORING, med alla sektionsindelningar.


PRAKTISK INFORMATION:

- När du har slutfört din bokning skickas en bokningsbekräftelse (kvittens) och en voucher/e-biljett till din e-postadress. Vouchern/e-biljetten ska du skriva ut och ta med på resan.

- Dina originalbiljetter levereras med UPS till din adress. Senare i bokningsprocessen blir du ombedd att uppge vilken adress du vill ha biljetterna skickade till. Det är absolut nödvändigt att du till 100 % uppger korrekta namn- och adressuppgifter, då leveransen av dina biljetter endast sker enligt de uppgifter du har uppgett.
 
- Om du bokar när det är mindre än en månad kvar till loppet, blir dina biljetter INTE levererade med UPS till din adress. Istället får du en voucher/e-biljett som du ska byta mot originalbiljetter vid arenan/banan. Du måste ändå fylla i din leveransadress senare i bokningsprocessen, om det är så att vi fortfarande har tid att skicka biljetterna till dig med UPS.
 
- Priset du ser här inkluderar biljettpriset till arrangören och avgifter till arrangören, vårt ombud/agent och oss samt kostnad för leverans med UPS till din adress. 

- Banan är 4,38 km lång och loppet körs 70 varv, vilket ger en total sträcka på ca 307 km.

- Varvrekord innehas av M Schumacher och är 1 min och 19 sek och sattes 2004.

Info

F1 Ungerns Grandprix 2017
Hungaroring,
2146 Mogyoród
Hungary

F1 Ungerns Grandprix 2017
Öppettider
F1 Grandprix söndag 30 juli 2017.
Träningslopp, tidtagningar och kvalificeringslopp fredag 28 juli och lördag 29 juli 2017.

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen