On The Town

On The Town

Lyric Theatre

Pris från 1011 kr

Upplev den klassiska musikalen On The Town på Broadway i New York. Boka dina biljetter hemifrån och häng med när tre sjömän, med endast 24-timmars landpermission i New York, faller pladask för tre vackra kvinnor på en fantastisk kväll On The Town!

Höjdpunkter:
- Förboka biljetter till denna härliga musikal
- Få de bästa tillgängliga platserna i vald kategori
- Upplev en klassisk New York-musikal
- Njut av den största orkestern på Broadway

Vad handlar On The Town om?
On The Town berättar historien om tre storögda sjömän på en musikalisk virvelvind i staden som aldrig sover. Med den största orkestern på Broadway och en rollista med 30 av New Yorks mest begåvade sångare och dansare, kan det inte annat än blir en kväll att minnas.

Med bara 24 timmars landpermission, är våra sjömän angelägna om att uppleva allt som New York City har att erbjuda ... inklusive chansen att möta sin drömflicka och sitt livs kärlek.

Hur får jag mina biljetter?
När din bokning online är klar skickas din e-biljett direkt till din e-postadress, det är bara att skriva ut den och ta med den till teatern.

Vem passar föreställningen för?
Föreställningen rekommenderas från 8 år och uppåt. Barn under 4 år får inte följa med

Hur lång är föreställningen?
2 timmar och 30 minuter, inklusive paus.

Viktig information:

- När du beställer biljetter till en musikal i New York tilldelas du alltid de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället. Vi kan inte påverka den exakta placeringen av rad- och stolsnummer, eftersom det är teatern som hanterar tilldelningen av platser. Inom 36 timmar efter att du har fått din första bokningsbekräftelse får du en uppdaterad e-biljett med dina exakta platser. Dessa platser kan inte på något sätt ändras eller bokas om, eftersom de var de bästa platserna tillgängliga vid bokningstillfället.

Info


Lyric Theatre
213 West 42nd Street
New York
NY
US

Föreställningens längd:
2 Hours, 30 Minutes

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning

Directions
Take the subway to Times Sq. 42nd St. station

Se på en karta

Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen