Cabaret

Cabaret och varité - en konstform känd över hela världen, men allra mest känner vi kanske de gamla stora varitéerna som Bal du Moulin Rouge, Lido och Crazy Horse i Paris och Friedrichstadt Palast och Wintergarten i Berlin. Här bokar du och köper biljetter till några av världens mest kända kabareter och varietéer.

Biljetter till Cabaret

Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.6
(40)

I romantiska stadsdelen Montmartre hittar du Cabaret Moulin Rouge (den röda kvarnen) och Paris kanske mest berömda nöjesetablissemang! Boka dina biljetter till en kväll på Moulin Rouge hemifrån, med eller utan middag, biljetterna säljer slut snabbt!

Från 1019 kr
THE ONE på Friedrichstadt-Palast

THE ONE på Friedrichstadt-Palast

Upplev THE ONE på Friedrichstadt-Palast i Berlin. Föreställningen är en drömlik tidsresa på jakt efter den person som betyder allt för oss – THE ONE. Njut av ren glamour med kostymer av Jean Paul Gaultier. Denna fantastiska show säljer ut snabbt. Lämplig för internationella gäster!

Från 437 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

4.5
(13)

På Champs-Elysées hittar du en av de mest kända och populära kabaréerna i världen - Lido de Paris! Denna spektakulära cabaret fortsätter att förvåna och förtrolla sin publik. Välj mellan biljetter med ett glas champagne eller en middag innan showen.

Från 912 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

4.0
(2)

Besök det ikoniska etablissemanget Crazy Horse i Paris och upplev det legendariska och sensuella danskompaniet framföra sina iögonfallande nummer. Välj mellan endast show, show och champagne eller middag och show. Boka biljetter i tid, denna populära cabaret säljer ut snabbt!

Från 1126 kr
Moulin Rouge & båttur på Seine

Moulin Rouge & båttur på Seine

4.0
(2)

Följ med på en naturskön kryssning på Seine, medan du ser alla stora sevärdheter upplysta på kvällen. Besök Cabaret Moulin Rouge och upplev en otrolig show fylld med fjädrar, strass, glitter, akrobater, musik - och naturligtvis can-can dans! Dina biljetter inkluderar ½ en flaska champagne.

Från 2017 kr
Paradis Latin

Paradis Latin

Paradis Latin är den mest parisiska av Paris stora kabaréer med 70% franska besökare. Gör dig redo för en kväll fylld med god mat, bubblande champagne och magnifik underhållning. Denna föreställning säljer snabbt ut, så se till att boka dina biljetter hemifrån.

Från 697 kr
Svenska
Ticmate.se


Till kundvagnen