Viva Forever Spice girls-musikalen

I går förenades gruppen Spice Girls för första gången sedan de splittrades 2000 med undantag för turnén 2007. Anledningen till detta är att biljetterna nu släppts till den kommande musikalen Viva Forever, skriven av (Helt Hysteriskt) Jennifer Saunders och regisserad av Judy Cramer som bland annat skapat Mamma Mia!

Viva Forever handlar om en flicka med namnet Viva som genom en talangshow får chansen att följa sina drömmar och över en natt blir hon känd med allt vad det innebär och man får se vilken påverkan det har på hennes mor och vänner i hennes närhet. Från London till andra städer i Europa och tillbaka igen medan världen tittar på och dömer dig utifrån det de ser på ytan och läser om dig. Nu gäller det att verkligen veta vem man är, vem man vill vara och till vilken kostnad det får ske.

Nu har talangjakten börjat för att hitta musikalvärldens svar på Posh Spice (Victoria)Scary Spice (Melanie B)Sporty Spice (Melanie C)Baby Spice (Emma) och Ginger Spice (Geri). Kanske är du en av dem? Om inte får du göra som jag och se Viva Forever på Piccadilly Theatre istället och sjunga med i låtar som Wannabe, Say you’ll be there, Mama, Stop och så klart Viva Forever.

Med musikaler som Viva Forever, Mamma Mia, Soul Sister och The Body Guard känns det som att senhöstens eller vinterns destination för tjej-weekend givetvis är London. Boka dina biljetter nu på Londonmusikaler.se och förläng sommarens feel good-känsla.

/Ann-Chatrine Hellstrand

Se även The Telegraph        Foto: Beto_Sousa Flickr

 

 

London Musikaler

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *