Upplev Paris i juletid

Eiffel Tower at night

Paris i december är magiskt. Ingenting mindre. När vintern tar över och dagarna blir kortare, lever Ljusets Stad verkligen upp till sitt namn!

Föreställ dig Paris ikoniska monument, magnifika avenyer och romantiska kvarter, addera till otaliga längder ljusslingor, glittrande snöflingor och girlanger – och du har själva kärnan av Paris vid jul. Det majestätiska Eiffeltornet glittrar ännu mer och gator och torg är insvepta i vackert ljus.

Flyg och hotell är ofta billigare under vintern, så nu är den perfekta tiden att markera några dagar i din kalender och ta en älskad (eller flera) i handen och res iväg till Paris.

Handla dina julklappar, besök en julmarknad, njut av en show, tillbringa en dag på Disneyland Paris, utforska en vinterutställning på ett av stadens många museer eller besök några av stadens berömda sevärdheter och attraktioner.

Ticmate.se hittar du biljetter till guidade turer, kabaréer, kryssningar och sevärdheter som gör din Paris-resa än mer magisk. Just nu kan du exempelvis spara 15% på entrébiljetter till Eiffeltornet – där du går före i köerna.

Foto via EasyBookingGroup

 

Paris

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *