Stockholm står enat mot terrorn

honoring the innocent victimsTicmates tankar går till anhöriga och de fyra som har avlidit plus de hundratal som lyckades kasta sig undan attacken på en gata jag bott på under flera år. Särskilt en 11-årig flickas tragiska öde som väntade på sin mamma utanför ett varuhus har etsats sig fast på min näthinna.

Är samtidigt väldigt stolt och imponerad hur Stockholm och  Sverige har hanterat attacken. Poliser och sjukvårdspersonal som utan tvekan sprang rakt in i kaoset med fara för sina egna liv, utredarna som på några få timmar kunde gripa gärningsmannen levande och inte minst stockholmarnas lugn, beslutsamhet och oerhörda hjälpsamhet. 

This is Stockholm. We help each other. Nothing can change that!Terroristerna trodde att de kunde förlama, förvirra och vinna över oss med hjälp av terror och rädsla. Men de hade inte räknat med den kraft som finns i kärlek, medmänsklighet och mångfald.

Fredagens händelse är en viktig påminnelse om vikten av demokrati och att fortsätta hjälpa de som flyr sina länder för sina liv just för att terror händer varje dag.

Ticmate har vårt säte och huvudkontor i Stockholm med kolegor i flera världsdelar och kunder från 110 länder. Vi lovar att fortsätta göra vårt bästa att verka för en ökad insikt och förståelse mellan olika länder och kulturer. Vi kommer även fortsätta att hjälpa människor på flykt från terrorn genom Ticmate Charity.

Då vi står enade vinner de aldrig.

Marcus Moeschlin

CEO & Founder of Ticmate

Allmänt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *