Spara upp till 40% på dina A Doll’s House biljetter

735x270

Nu har du chansen att se A Doll’s House till ett mycket bra pris. Bokar du innan fredagen den 23:e augusti får du upp till 40% rabatt på dina biljetter till föreställningar mellan 21:a augusti tom 14:e september 2013. Erbjudandet gäller kvällsföreställningar måndag till fredag ​​ och matinéer på torsdagar. Det gäller i mån av tillgång så tidig bokning rekommenderas. Biljetter bokar du på Londonmusikaler.se.

A Doll’s House handlar om Norska Nora Helmer, en till synes typisk hemmafru med för henne en tråkig och nedlåtande make med namnet Torvald. För flera år sedan, ljög hon för att kunna skaffa sig ett lån, och nu har Torvalds anställde Nils Krogstad (som är en väldigt bitter man) fått reda på sanningen och försöker att utpressa henne. Nora gör allt för att försöka stoppa Krogstad, men misslyckas. Under tiden upptäcker Nora att hennes äktenskap inte är och aldrig har varit vad hon önskade och hoppades.

Enligt Evening Standard så är detta en kommande klassiker. Surret om Hattie Morahan är inte heller överdrivet enligt kritiker. För sin roll som Nora Helmer, vann hon 2012 Evening Standard och Critics Circle Award och fick en Olivernominering. Dominic Rowan som spelar hennes make är lika imponerande.

Skynda dig att boka!

/Ann-Chatrine Hellstrand

Läs mer här: The Guardian, Evening Standard

 

 

 

London Teater

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *