Skridskor i vackra Central Park!

Wollman rink (southwest view)

Annorlunda upplevelse i New York – åk skridskor i parken!

Är du på väg till New York i vinter? Passa då på att göra som tusentals och åter tusentals entusiaster – åk skridskor i vackra Central Park! Äntligen är vintersäsongen igång igen och oj vad efterlängtad den är, av både New York-bor och stadens alla turister så som jag själv!

Åka skridskor har man gjort på sjön i Central Park ända sedan parken invigdes 1858.

Wollman Ice Skating Rink premiäröppnade 1950 och har därefter haft öppet år efter år från november till mars.

Själv kände jag mig lite som Bambi på hal is när jag hade snört på mig de hyrda skridskorna och gled ut bland de andra åkarna på den enorma isen… Men snart kom kroppen ihåg åkningen från mellanstadiet och jag kunde snart göra både piruetter och hopp (nåja, de flesta efterföljda av ett ofrivilligt pladask…)! Fantastiskt roligt var det i alla fall och hela familjen njöt av stunden – och vem skulle inte göra det med den otroliga utsikten över Manhattans skyline. Måste erkänna att det kändes som om jag var med i en film…

Nästa gång blir det kvällsåkning så att vi får uppleva de miljontals glittrande ljusen…

Här kan du boka din egen biljett till Wollman Rink: NewYorkBiljetter.se

Allmänt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *