Sista chansen att se MAMMA MIA!

Mamma mia

Efter 14 fantastiska år på Broadway läggs succémusikalen MAMMA MIA! ner!

Över 54 miljoner människor runt om i världen har förälskat sig i berättelsen och musiken i succémusikalen MAMMA MIA!, men snart är det över. Den 5 september 2015 spelas MAMMA MIA! för sista gången på Broadway, New York.

Skynda dig att boka och se till att du får dina biljetter innan det är för sent! Boka dina biljetter till MAMMA MIA! (och andra populära musikaler på Broadway NYC) här!

Vad handlar MAMMA MIA! om? Manusförfattaren Catherine Johnson har, med ett perfekt ”potpurri” av ABBAS fantastiska låtar, skapat en romantisk och rolig historia som utspelar sig i den grekiska övärlden. Vi möter en ung kvinna som är på väg att gifta sig och vars högsta önskan är att finna sin okände far, så att han kan leda henne fram till altaret på bröllopsdagen. För att ta reda på vem hennes far är bjuder hon (utan sin mors vetskap!) in tre män från sin mors förflutna till bröllopet!

Mamma Mia! är en berättelse om kärlek, skratt, vänskap och innehåller MASSOR med fantastisk musik! Full av energi och mycket sång och dans – Mamma Mia! det blir en kväll att minnas!

Broadway

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *