Serie A & italiensk fotboll är hett!

Letar du efter den perfekta presenten till den fotbolls-frälste? Eller är du ett nostalgiskt fan av den italienska fotbollens forna storhetstid, vilken har passerat under radarn de senaste 15 åren, men som kanske slår hattrick i år? Eller vill du helt enkelt se riktigt bra fotboll, i en match mellan italienska klubbar, och med riktigt stora fotbollsstjärnor?

Italienska Serie A ställer upp! Det blir en fotbollssäsong med stil, snabbhet, taktik och stora (STORA!) namn, en säsong som definitivt kommer att bjuda på matcher vi aldrig glömmer!

Alla vet att Cristiano Ronaldo har flyttat till Juventus och bara det kan vara en anledning till att säkra dina biljetter till en ligamatch.

Låt oss dock ge dig ytterligare några anledningar:

Fyra av de bästa spelarna från VM-finalisten Kroatien spelar i Serie A (finalmatchens målskyttar Mandzukic och Perisic, liksom Brozovic och Vrsaljko – de sista tre spelar alla för Inter). Kroatiens motståndare i VM-finalen, Frankrike, har till vardags sin mittfältaren Matuidi i italienska Juventus.

Den svenska målvakten Robin Olsen, lysande stjärna från både Svenska landslaget och tidigare Köpenhamn, har skrivit kontrakt med Roma, och blir ett starkt tillskott i Serie A’s svenska gäng (tillsammans med Hiljemark, Krafth, Helander och Ingelsson).

Slutligen kan vi konstatera att Parma FC är tillbaka i Serie A 2018/2019, Pastore är tillbaka, Ancelotti är tillbaka och Dybala, Icardi, Douglas Costa, Pjanic, Dzeko och Higuaín, tja de lämnade aldrig Italien!

Åh, innan du i panik försöker skaffa din egen ”supporter id” (tessera del tifoso, någon!?), oroa dig inte, hos oss bokar du enkelt dina matchbiljetter och slipper allt krångel!

Välkommen till heta Serie A!

Fotboll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *