Erbjudande Madam Tussauds Oktober

Madame_Tussauds_in_London_2

Kanske funderar du på att besöka Madam Tussauds under oktober månad när du besöker London. Under oktober månad kan du köpa vuxenbiljetter för barnpris så du betalar endast 242kr. Det du behöver göra är att boka innan 30:e oktober och besöka Madam Tussauds senast 31:a oktober.

 

Madam Tussauds vaxkabinett är en av Londons främsta turistattraktioner och har funnits på samma plats sedan 1884. Dockorna har uppdaterats under tidens gång beroende på vem som är populär just nu och det var Marie Tussaud som var hjärnan och skaparen bakom vaxkabinetten. Den första vaxdockan hon skapade var Voltaire och kanske sitter hon någonstans nu och funderar på vem som kommer att bli utvald som nästa vaxdocka eller fascineras av den nya 4-D upplevelsen som finns på plats.

Det är som mest välbesökt mellan kl 12.00 och kl 15.00 så ett förslag skulle kunna vara att ta med lite picknick-mat och besök Madame Tussauds när de öppnar vid 9:30. Sedan när ni känner er nöjda kan ni om vädret tillåter ta er upp till Regents Park och äta er picknick. Där finns det fina gröna ytor att lägga ut picknickfilten på, bänkar att vila trötta fötter på och vackra blomsterplanteringar att titta på. Perfekt yta för barn att springa!

Har du redan besökt Madam Tussauds fast det var ett tag sedan så kan det vara roligt att gå dit igen och titta på de nya dockorna och kanske kan skräckkabinett Chamber Live vara något för dig. Chamber Live är läskigt och roligt!

Kommentar från kund som gjorde besök 2:a september; Väldigt bra. Ett klart värt besök när man är i London. 4 d filmen var superbra. Sen får man inte missa spökvandringen, vi skrek som galningar. Jättenöjd att vi gick på det.

/Ann-Chatrine Hellstrand

Läs mer: Wikipedia, KundkommentarerKidsdayout,

London Reducerade biljetter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *