Musikaler du inte får missa 2018

Vad du än letar efter så har Londons teaterdistrikt West End alltid en pjäs eller musikal som passar just dig. Kolla in våra favoritföreställningar i London 2018 nedan!

Vill du skratta tills du kiknar?

The Comedy about a Bank Robbery

Denna pjäs är definitivt en av de roligaste komedierna i West End just nu! Handlingen kretsar runt en gigantisk diamant, åtta inkompetenta skurkar och en säkerhetsvakt som sover på sitt arbetsskift. Vad kan gå fel?!

”The best new comedy to open straight onto the West End in decades”– Time Out 

The Play that Goes Wrong

Under sitt stapplande andra katastrofala år, sätter Cornley Polytechnic Drama Society upp en 1920-tals mordgåta, men som titeln antyder, allt som kan gå fel…tja..går fel! 

”A masterpiece of malfunction”– The Times

Letar du efter hög mysfaktor?

Everybody’s talking about Jamie

Denna härliga musikal är inspirerad av BBC:s dokumentär ”Jamie 2011: Drag Queen at 16”. Vi får följa Jamies livsresa, där han övervinner plågoandar och fördomar och kliver ut i det bländande rampljuset. Det är en modig och rolig föreställning, som innehåller fängslande nya låtar av singer-songwriter Tom MacRae.

”Irresistible: a joyous, life-affirming Billy Elliot”– The Independent

En riktigt hjärtevärmande musikal baserad på Tim Burtons bok och film. En far berättar äventyrliga och kärleksfulla historier för sin son, men när den unga pojken ifrågasätter vad som är sanning och vad som är fantasi, påbörjar de en livsföränderlig resa.

Kalla kårar och gåshud?

The Exorcist

Filmversionen av The Exorcist gick upp på biograferna 1973 och skapade genast världsomspännande rubriker som den läskigaste skräckfilmen genom tiderna. I West End kan publiken nu se Exorcisten som pjäs för första gången någonsin, och kalla kårar är att vänta…

The Grinning Man

En ny konstig freak show har anlänt till karnivalen. Vem är Grinpayne och hur fick han sitt hemliga leende? Njut av enastående sång och musik av Tim Phillips och Marc Teitler samt magiska dockspelare från Gyre & Gimble’s (skaparna av War Horse marionettdockor) i denna mörka tragikomiska musikal om Grinpaynes hemska hemlighet.

Grinning Man är en tragikomisk musikal, som bygger på boken The Man Who Laughs (Skrattmänniskan) av Victor Hugo.

Musikaler som gör att du inte kan sitta still!

Five Guys Named Moe

Alla jazzfans, se hit! Med oemotståndliga hits av jazzlegenden Louis Jordan får vi följa den nyblivna singeln och panke Nomax, som finner tröst hos musikerna Big Moe, Four Eyed Moe, Eat Moe, No Moe och Little Moe.

School of Rock

Om rock n’ roll är mer i din smak, är School of Rock en gitarr-riffande och högljudd rockupplevelse för alla åldrar. Musikalen innehåller alla låtar från filmen samt ytterligare nya låtar av Andrew Lloyd Webber. Dina fötter kommer garanterat stampa i takt hela kvällen lång.

”The most enjoyable few hours money can buy”– The Telegraph

London

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *