Filmstjärnor på teaterscenen!

Denna säsong hittar du flera stora filmstjärnor på London och New Yorks teaterscener – både på Broadway och i Londons West End.

I New York ser du den amerikanska skådespelaren Matthew Broderick, (känd från filmer som Godzilla, The Stepford Wives, The Producers, Tower Heist och New Year’s Eve för att nämna några) i pjäsen ”It’s Only a Play”, en Broadway-komedi om Broadway komedier!

It's Only a Play

 

Pjäsen spelas på Gerald Schoenfeld Theatre och är skriven av den fyrfaldigt Tony Award-belönade Terrence McNally. Pjäsen handlar om Teater när den visar sig från sin bästa sida och om Teater-Folk när de **inte** visar sig från sin bästa sida. Matthew Broderick spelar huvudrollen som Peter Austin, en teatermänniska som är mer än förväntansfull över att se om hans nya pjäs blir väl mottagen.

 

Speed-the-Plow_

I London’s West End ser du den amerikanska filmstjärnan Lindsay Lohan i sin första teaterroll någonsin, på The Playhouse Theatre. ”Speed-the-Plow” är berättelsen om Karen, som förstör två filmproducenters chans till sina stora genombrott.

Pjäsen spelades ursprungligen i New York 1988, och huvudrollen spelades då av ingen mindre än Madonna. Pjäsen spelas i London från slutet av september till slutet av november 2014.

London New York

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *